Ξεκινήστε την προώθηση του ξενοδοχείου σας πριν την κατασκευή του

Ανάγνωση: 4 λεπτά

Η κατασκευή ξενοδοχείου είναι κοστοβόρος και πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί χρόνο και μία σειρά από συντονισμένες προσπάθειες πολλών και διαφορετικών επαγγελματιών για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος.

Μία τόσο απαιτητική διαδικασία, συχνά έχει ως αποτέλεσμα να παραβλέπονται άλλες σημαντικές ενέργειες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην κερδοφορία του νέου ξενοδοχείου, όπως η προώθησή του.

Γιατί να προωθήσω το ξενοδοχείο μου πριν ολοκληρωθεί η κατασκευή του;

Όσο σημαντική και πολύπλοκη αν είναι η κατασκευή ενός νέου ξενοδοχείου, δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι ο τελικός στόχος είναι η κερδοφορία της επιχείρησης, η οποία φυσικά προϋποθέτει αποτελεσματικές πωλήσεις.

Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα ξενοδοχείων που λόγω έλλειψης οργάνωσης και προγραμματισμού, μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του ξενοδοχείου, χρειάστηκαν μεγάλο διάστημα για να στελεχώσουν την επιχείρησή τους, να οργανώσουν τις πωλήσεις τους και να ξεκινήσουν να υποδέχονται τους πρώτους πελάτες τους.

Ποιες είναι οι βασικές ενέργειες προώθησης πριν από την κατασκευή ενός ξενοδοχείου;

  • Επιλέξτε στελέχη ή συνεργάτες marketing και πωλήσεων
    Ανάλογα με το μέγεθος και τις δυνατότητες τού καταλύματός σας θα πρέπει να επιλέξετε τα στελέχη ή τους εξωτερικούς συνεργάτες που θα αναλάβουν το σχεδιασμό και τις ενέργειες marketing και πωλήσεων της επιχείρησής σας.
  • Επιλέξτε εταιρία για το Branding του καταλύματός σας
    Το κατάλυμά σας θα πρέπει να έχει ξεκάθαρη τοποθέτηση στην αγορά, και η ταυτότητά του θα πρέπει να ορίζει κάθε ενέργεια, ακόμη και την κατασκευή του. Καθορίστε το πελατειακό κοινό σας και επιλέξτε όνομα, λογότυπο και branding όσο το δυνατό νωρίτερα.
  • Ζητήστε από τον αρχιτέκτονά σας να δημιουργήσει 3d renders
    To 3d rendering είναι μία πρακτική που μπορεί να αποτυπώσει αποτελεσματικά τους χώρους του ξενοδοχείου πριν ακόμη αυτό ολοκληρωθεί. Η νέα τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα στους αρχιτέκτονες και τους designer να δημιουργήσουν 3d renders υψηλής ποιότητας που συχνά δεν υστερούν από τις πραγματικές φωτογραφίες.
  • Κατοχυρώστε domain και αποκτήστε εταιρικά email
    Μία ολοκληρωμένη στρατηγική branding περιλαμβάνει την κατοχύρωση του καλύτερου domain για το ξενοδοχείο σας. Παράλληλα αποκτάτε τα επίσημα email της επιχείρησής σας.
  • Δημοσιεύστε μία Landing Page
    Απαιτείται όμως και η δημιουργία μίας Landing Page για ξενοδοχείο η οποία θα παρουσιάζει το όνομα και το λογότυπο του καταλύματος, συνοπτική περιγραφή του, εικόνες 3d render και φυσικά στοιχεία επικοινωνίας. Μην επαναπαυτείτε σε μία "Coming Soon" σελίδα, καθώς αυτή δεν μπορεί να προσδώσει το κύρος μίας Landing Page ξενοδοχείου, ούτε να συνεισφέρει θετικά στην αποτελεσματικότερη καταγραφή του νέου σας website στις μηχανές αναζήτησης όπως θα έκανε η Hotel Landing Page.
  • Δημιουργήστε Website
    Σε δεύτερο στάδιο και αφού θα έχετε πλέον περισσότερο υλικό και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τα δωμάτια και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου σας, μπορείτε να προχωρήσετε από τη Landing Page Ξενοδοχείου στην κατασκευή website ξενοδοχείου. Ετοιμάστε τα κείμενα του website σας και μαζί με εικόνες 3d render που θα σας ετοιμάσει ο αρχιτέκτονάς σας, προχωρήστε με την ανάπτυξη του πλήρους website για το ξενοδοχείο σας. Επιλέγοντας τη σωστή εταιρεία για την κατασκευή website ξενοδοχείου, όταν η κατασκευή του καταλύματός σας ολοκληρωθεί, θα μπορέσετε εύκολα να ενημερώσετε τις πληροφορίες που θέλετε και να αντικαταστήσετε τις εικόνες 3d render με πραγματικές φωτογραφίες.
  • Αναπτύξτε τα Social Media και τις Καταχωρήσεις του καταλύματός σας
    Έχοντας πλέον ως κύριο σημείο αναφοράς της διαδικτυακής παρουσίας σας το Landing Page ή το Website σας, επιλέξτε τα social media που θα χρησιμοποιήσετε για την προβολή της επιχείρησής σας και δημιουργήστε τους λογαριασμούς σας κάνοντας τα πρώτα σας post προβάλλοντας την εταιρική ταυτότητα τού καταλύματός σας και την τοποθέτησή του στην αγορά. Παράλληλα, δημιουργήστε καταχώριση στο Google My Business και σε αντίστοιχες υπηρεσίες.
  • Ξεκινήστε ενέργειες πωλήσεων και δημοσίων σχέσεων
    Εγκαταστήστε μηχανή κρατήσεων για τις απευθείας κρατήσεις σας, καταχωρήστε το κατάλυμά σας σε OTAs χρησιμοποιώντας ως φωτογραφίες τα 3d render σας (είναι μία πρακτική που οι περισσότεροι OTAs δέχονται) και ελάτε σε επαφή με μεταπωλητές και τους τοπικούς οργανισμούς προβολής του τουρισμού. Η ύπαρξη μίας ελκυστικής Landing Page ή ακόμη καλύτερα ενός Website ξενοδοχείου αποτελεί το καλύτερο εργαλείο για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των μελλοντικών συνεργατών σας.

Αποκτήστε Hotel Landing Page από τη Hotelwize με 290 €

Η Hotelwize παρέχει την καλύτερη λύση για τη Landing Page τού καταλύματός σας, παρέχοντας Canvases τα οποία ανταποκρίνονται άριστα στις απαιτήσεις προβολής ενός νέου καταλύματος, λαμβάνοντας υπόψη το περιορισμένο υλικό που συνήθως διαθέτουν οι νέες επιχειρήσεις φιλοξενίας στο στάδιο της κατασκευής.

Παράλληλα, μέσα από τη ποικιλία Canvas για website ξενοδοχείου, η Hotelwize μπορεί να υποστηρίξει κάθε κατάλυμα και να διασφαλίσει την απρόσκοπτη μετάβαση της διαδικτυακής σας παρουσίας από τη Landing Page στο Website Ξενοδοχείου.

Επικοινωνήστε με την ομάδα της Hotelwize στο sales@hotelwize.com ή στο 2103005580 και μάθετε περισσότερα πώς μπορείτε να αποκτήσετε σε λίγες ημέρες ένα νέο landing page ξενοδοχείου και να ξεκινήσετε την προώθηση του καταλύματός σας πριν καν ολοκληρωθεί η κατασκευή του.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ