ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
γίνετε Reseller της Hotelwize, ή επιλέξτε τον White-Label Website Builder μας για τα website σας
Μέσα από το πρόγραμμα συνεργασίας της Hotelwize, μπορείτε να αναθέσετε την ενασχόληση με τη συντήρηση και την υποστήριξη των website σας σε εμάς και να εστιάσετε στους πελάτες σας και στην κερδοφορία της επιχείρησής σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ελέγξετε εάν η Συνεργασία σε επίπεδο Reseller ή η White-Label λύση είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς και επωφεληθείτε από προμήθεια έως και 50%!

Μεταπώληση Hotelwize

Η Hotelwize είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων ή για εταιρείες συμβούλων ξενοδοχειακού μάρκετινγκ που χρειάζονται έναν αξιόπιστο συνεργάτη για την έγκαιρη και αποτελεσματική ανάπτυξη των ιστοσελίδων των πελατών τους. Επιλέξτε τη Hotelwize για τα ξενοδοχεία σας, γίνετε Resellers τής Hotelwize και μείνετε βέβαιοι ότι προσφέρετε τις καλύτερες ιστοσελίδες ξενοδοχείων σε σχέση ποιότητας-τιμής, ενώ παράλληλα αυξάνετε την κερδοφορία σας με τις υψηλές προμήθειες μεταπώλησης που η Hotelwize προσφέρει.

Συνεργασία White-Label

Για εξαιρετικά απαιτητικές ανάγκες, η Hotelwize Website Builder προσφέρεται ως λύση White-Lable για Design Agencies και Εταιρείες Δημιουργίας Website Ξενοδοχείων που θέλουν ένα ισχυρό hotel website builder για την ανάπτυξη των ιστότοπών τους.

Είτε αναπτύσσετε ιστοσελίδες βασισμένες σε themes, είτε φτιάχνετε custom hotel websites, o White-Label Builder για Website Ξενοδοχείων της Hotelwize είναι η τέλεια λύση για εσάς.

Ειδικά Χαρακτηριστικά White-Label

    • Domain Συνεργάτη (π.χ. builder.domain.com).
    • Επωνυμία Συνεργάτη (λογότυπο, πρότυπα email)
    • Αποκλειστικά Themes Συνεργάτη
    • Κεντρική Διαχείριση Χρηστών

Ανεξάρτητα από το εάν έχετε μια εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων ξενοδοχείων, μια εταιρεία website design, εάν διαχειρίζεστε καταλύματα ή αν παρέχετε υπηρεσίες marketing ή revenue για ξενοδοχεία, ή εάν θέλετε απλώς να γίνετε μεταπωλητής για website ξενοδοχείων, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας μια πιθανή συνεργασία.