ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΕΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

website ξενοδοχείων με κορυφαίες επιδόσεις και εύκολη διαχείριση

Ενσωμάτωση Διαδικασίας Κράτησης

Μέσω της λειτουργίας Liquid e-Commerce, η Hotelwize ενσωματώνει απρόσκοπτα τη διαδικασία κράτησης στο website του ξενοδοχείου. Η μηχανή κρατήσεων γίνεται τμήμα της ιστοσελίδας, αυξάνοντας την εμπιστοσύνη των επισκεπτών στη διαδικασία κράτησης, αυξάνοντας τις άμεσες κρατήσεις. Μέσα από πολλαπλές επιμέρους λειτουργίες, το Liquid e-Commerce καταφέρνει να βελτιώσει σημαντικά το ποσοστό μετατροπών της ιστοσελίδας τού ξενοδοχείου.

Liquid e-Commerce για website ξενοδοχείων

Προσωποποιημένο Περιεχόμενο

Η Εξατομίκευση Περιεχομένου Ιστού τής Hotelwize δίνει τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να αναγνωρίζουν τους επισκέπτες του website τους και να παρέχουν μια προσωποποιημένη εμπειρία που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες και τα χαρακτηριστικά κάθε τύπου πελάτη. Αυτή η εξατομικευμένη προσέγγιση ενισχύει την αφοσίωση των δυνητικών πελατών και την πιστότητα στο brand σας, οδηγώντας σε εξαιρετικά ποσοστά μετατροπών.

Web Content Personalization

Υψηλές Αποδόσεις

Η πλατφόρμα της Hotelwize για δημιουργία website ξενοδοχείων εστιάζει στην εξαιρετική απόδοση του website, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο που απαιτείται για φόρτωση του περιεχομένου ενός website ξενοδοχείου σε μόλις λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου. Η ταχύτητα της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου αποτελεί έναν από τους κύριους παράγοντες για την κατάταξη των ιστοσελίδων στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Τα website τής Hotelwize επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα έως και 99% στην αξιολόγηση PageSpeed Insights της Google.

Εύχρηστο CMS

Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου της Hotelwize για website ξενοδοχείων έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά με βάση τις ανάγκες των εταιρειών φιλοξενίας, δημιουργώντας τις πιο εύχρηστες ιστοσελίδες ξενοδοχείων και επιτρέποντας σε κάθε ξενοδόχο να ενημερώνει εύκολα το περιεχόμενο τού website του χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις ή χρονοβόρες διαδικασίες.

Βελτιστοποιημένη Δομή για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO)

Η αποτελεσματικότητα των ενεργειών SEO ενός ξενοδοχείου εξαρτάται όχι μόνο από τις πράξεις της ομάδας μάρκετινγκ, αλλά και από τη δομή της αρχιτεκτονικής του website. Τα website τής Hotelwize διαθέτουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που απαιτούνται για αποτελεσματική ρύθμιση SEO του website τού ξενοδοχείου σας.

Τεχνολογία Geo-replication

Το κοινό-στόχος ενός ξενοδοχείου δεν βρίσκεται πάντα κοντά στην φυσική τοποθεσία τού ξενοδοχείου. Οι δυνητικοί πελάτες βρίσκονται συχνά σε άλλη ήπειρο. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά ενός website ξενοδοχείου είναι να διασφαλίζει ότι το περιεχόμενό του θα εμφανίζεται με την ίδια ταχύτητα σε όλους τους επισκέπτες του, ανεξάρτητα από την γεωγραφική τους απόσταση από τους server του. Η Hotelwize επιτυγχάνει την καλύτερη εμπειρία χρήστη για τους επισκέπτες των website της σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Geo-replication.

Ασφαλής Αρχιτεκτονική

Η δημοτικότητα των ιστοσελίδων των ξενοδοχείων, καθώς και το γεγονός ότι παρέχουν τη δυνατότητα για online κρατήσεις που απαιτούν διαδικτυακές πληρωμές, τα καθιστούν συχνά στόχους για ενέργειες απάτης. Η πλατφόρμα της Hotelwize έχει σχεδιαστεί με υψηλά πρότυπα ασφαλείας. Τα website που δημιουργούνται μέσω της πλατφόρμας χρησιμοποιούν μόνο στατικά αρχεία HTML, χωρίς βάση δεδομένων ή χρήση γλώσσας προγραμματισμού από την πλευρά του διακομιστή, ελαχιστοποιώντας έτσι τις δυνατότητες επίθεσης.

Συμμόρφωση με GDPR

Ο ξενοδοχειακός κλάδος επηρεάζεται σημαντικά από τις αλλαγές στο νομικό περιβάλλον. Πρόσφατες νομοθεσίες σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των Προσωπικών Δεδομένων έχουν επιβάλει περίπλοκες λειτουργίες στα website των ξενοδοχείων. Οι ιστότοποι τής Hotelwize διαθέτουν προεγκατεστημένη λειτουργία συμμόρφωσης με το GDPR για να παρέχουν στα ξενοδοχεία όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται για να συνάδουν με τους αντίστοιχους νόμους.

Συμμόρφωση με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας

Τόσο η τουριστική βιομηχανία όσο και το περιεχόμενο τού διαδικτύου θα πρέπει να είναι διαθέσιμα σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με αναπηρία. Οι ιστότοποι ξενοδοχείων της Hotelwize είναι συμβατοί με τις οδηγίες προσβασιμότητας WCAG2 για να διασφαλιστεί ότι όλοι θα έχουν πρόσβαση στην ψηφιακή παρουσίαση του ξενοδοχείου σας.

Διασυνδέσεις με τις κορυφαίες εφαρμογές τρίτων

Τα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν ποικίλες εφαρμογές λογισμικού για να υποστηρίξουν τις πωλήσεις τους. Μηχανές κρατήσεων ξενοδοχείων, εφαρμογές σύγκρισης τιμών, εφαρμογές chat, εργαλεία μάρκετινγκ, υπηρεσίες newsletter, μηχανές κρατήσεων δραστηριοτήτων και εστιατορίων, στατιστικά analytics, χάρτες και διάφορα άλλα widget για website ξενοδοχείων, είναι σημαντικά χαρακτηριστικά σε κάθε νέο website ξενοδοχείου. Η Hotelwize έχει αναπτύξει πρόσθετα (plugin) για να απλοποιήσει την ενσωμάτωση εφαρμογών τρίτων στο website τού ξενοδοχείου σας. Μέσα από μερικά απλά βήματα μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε εφαρμογή για website ξενοδοχείου στις ιστοσελίδες των πελατών μας.

ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άψογες διασυνδέσεις με εφαρμογές για ξενοδοχεία
  • Μηχανές Κρατήσεων Ξενοδοχείων
  • Μηχανές Κρατήσεων Εμπειριών
  • Εφαρμογές Σύγκρισης Τιμών
  • Analytics & Στατιστικές Αναφορές
  • Εργαλεία Marketing
  • Χάρτες
  • Υπηρεσίες Newsletter
  • Chat & Επικοινωνία