Το Emerald Hotel Canvas είναι μία φρέσκια πρόταση από τη Hotelwize για μοντέρνα και πολυτελή website ξενοδοχείων. Χαρακτηρίζεται από στοιχεία πληθωρικότητας, δυναμισμού και αποκλειστικότητας, προβάλλοντας την αίσθηση πολυτελείας σε κάθε σελίδα και χαρακτηριστικό του website τού ξενοδοχείου.

Μέσα από εξειδικευμένες σελίδες και εύκολη πλοήγηση, κάθε μοναδικό στοιχείο και υπηρεσία τού ξενοδοχείου μπορεί να προβληθεί αποτελεσματικά, δίνοντας στους πελάτες του ξεκάθαρη και χρηστική πληροφόρηση για κάθε υπηρεσία, εμπειρία ή επιλογή διαμονής που τους ενδιαφέρει.

Με το λαμπερό του σχεδιασμό, το Emerald Hotel Canvas υπογραμμίζει τα πολυτελή χαρακτηριστικά που διέπουν κάθε hip ξενοδοχείο και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του website να βιώσουν τις αποκλειστικές εμπειρίες που θα απολαύσουν κατά τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο.

Με τη χρήση ασύμμετρων στοιχείων σχεδιασμού, η διάταξη του Emerald Hotel Canvas δημιουργεί μία αίσθηση ζωτικότητας, βελτιώνοντας την εμπειρία τού χρήστη και βελτιστοποιώντας αντίστοιχα την αποτελεσματικότητα και τις πωλήσεις τού website.

Ακολουθώντας τις αρχές του «mobile-first» σχεδιασμού ιστοσελίδων ξενοδοχείου, όπως όλα τα σχέδια τής Hotelwize, το canvas διασφαλίζει ότι κάθε επισκέπτης τού website θα έχει το καλύτερο ταξίδι στις σελίδες του, είτε χρησιμοποιεί οθόνη υπολογιστή, είτε tablet ή smartphone.

Συνδυάζοντας καθαρή δομή πλοήγησης, προβεβλημένα στοιχεία σχεδιασμού και ειδικές εσωτερικές σελίδες, το Emerald Hotel Canvas προβάλει κάθε υπηρεσία και εμπειρία που παρέχεται από το ξενοδοχείο ή τους συνεργάτες του με τον πιο πλήρη και αποτελεσματικό τρόπο.

Επιλέξτε το Emerald Hotel Canvas για το website τού ξενοδοχείου σας, βελτιώστε την online παρουσία τού καταλύματός σας και κάντε αποδοτικότερη τη διαδικασία των πωλήσεών σας.

Αποκτήστε το Emerald Hotel Canvas