ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ WEBSITE

αποκτήστε ένα ολοκαίνουργιο website ξενοδοχείου σε 3 απλά βήματα

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ WEBSITE ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ WEBSITE ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ WEBSITE
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ WEBSITE ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ WEBSITE ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ WEBSITE
Η πρώτη και πιο σημαντική ενέργεια για το νέο website τού ξενοδοχείου σας είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να μας δώσετε πληροφορίες για το κατάλυμά σας. Η ομάδα μας θα σας προτείνει τη λύση που θα υποστηρίξει καλύτερα το κατάλυμά σας.
1ο Βήμα - Παραμετροποίηση Website
Αφού επιλέξουμε μαζί το Canvas που ταιριάζει στο κατάλυμά σας, η ομάδα ανάπτυξης website τής Hotelwize θα το προσαρμόσεις στις ανα΄γκες σας.
2ο Βήμα - Επιμέλεια Περιεχομένου
Προχωράμε στην προσθήκη των βίντεο, των φωτογραφιών, και των κειμένων που θα μας παραδώσετε, καθώς και στην βελτιστοποίηση του περιεχομένου που προστίθεται και της παραμετροποίησης SEO. Επιπρόσθετα, κάνουμε τις απαραίτητες συνδέσεις με την μηχανή κρατήσεων και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή τρίτων επιλέξετε, ολοκληρώνοντας όλες τις λεπτομέρειες.
3ο Βήμα - Δημοσίευση Website
Μετά από τον έλεγχο και την έγκρισή σας το νέο website ξενοδοχείου για το κατάλυμά σας δημοσιεύεται! Διαθέτετε πλέον μία πύλη προσέλκυσης κρατήσεων. Προβάλετε το website σας, προωθήστε το ξενοδοχείο σας, διαχειριστείτε τις απευθείας κρατήσεις σας και εξυπηρετήστε τους πελάτες σας!
Μετά τη δημοσίευση τού νέου website σας είμαστε εδώ για εσάς! Διασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία του και σας υποστηρίζουμε σε κάθε απορία σας για την ενημέρωση περιεχομένου.
Συχνές Ερωτήσεις
Θα πρέπει να έχω προηγούμενη εμπειρία για να χρησιμοποιήσω τη λύση τής Hotelwize;

Με τη Hotelwize δεν απαιτείται να έχετε κάποια τεχνική εμπειρία ή γνώση σχετικά με προγραμματισμό. Όλες οι τεχνικές ενέργειες δημιουργίας τού website σας αναλαμβάνονται από την ομάδα τής Hotelwize. Απλά θα χρειαστεί να μας παρέχετε το υλικό σας (κείμενα και φωτογραφίες).

Θα φτιάξει η Hotelwize το website για εμένα;

Ακριβώς! Θα επωμιστούμε όλη την πολυπλοκότητα για την ανάπτυξη website ξενοδοχείου και θα σας παραδώσουμε ένα εύχρηστο website, φιλικό προς τον χρήστη τόσο της ιστοσελίδας όσο και της πλατφόρμας διαχείρισής της.

Η λύση Hotelwize είναι ένα theme που θα πρέπει να παραμετροποιήσω μόνος μου;

Βασιζόμενοι στην μεγάλη μας εμπειρία σχετικά με τον ξενοδοχειακό κλάδο, έχουμε αναπτύξει μία καινοτόμο πλατφόρμα από Canvas (σχέδια τής Hotelwize) που προσαρμόζονται στις ειδικές ανάγκες τού καταλύματός σας από την ομάδα της Hotelwize.

Μπορείτε να με βοηθήσετε με το περιεχόμενο τού website μου;

Αφού μας παραδώσετε το περιεχόμενό σας (κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο...), θα αναλάβουμε όλες τις ενέργειες για την ενσωμάτωσή του στο Canvas που έχετε επιλέξει. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με το περιεχόμενο που έχετε μπορούμε να σας προτείνουμε εξειδικευμένους επαγγελματίες που ειδικεύονται στην ανάπτυξη κειμένων για website ξενοδοχείων, στην φωτογράφιση ξενοδοχείων, στο branding ή στη δημιουργία βίντεο.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη μηχανή κρατήσεών μου;

Βέβαια! Η Hotelwize μπορεί να συνδεθεί με κάθε μηχανή κρατήσεων ξενοδοχείου και έχει αναπτύξει ήδη plug-and-play plugin για τις δημοφιλέστερες μηχανές κρατήσεων!

Μπορώ να ενσωματώσω τη διαδικασία κράτησης στο website μου;

Η Hotelwize, μέσα από τη λειτουργία Liquid e-Commerce για website ξενοδοχείων, σας δίνει τη δυνατότητα για ενσωμάτωση της διαδικασίας κράτησης στο νέο website ξενοδοχείου σας, χρησιμοποιώντας την αισθητική του website σας, χωρίς να φεύγει ο χρήστης από αυτό. Η λειτουργία υποστηρίζεται για τις δημοφιλέστερες μηχανές κρατήσεων, όπως Bookwize, Webhotelier και BookOnlineNow.

Πόσος χρόνος απαιτείται για τη δημοσίευση τού νέου website μου;

Από τη στιγμή που θα μας παραδώσετε όλο το περιεχόμενο για το νέο website σας (κείμενο, φωτογραφίες) και θα ξεκινήσουμε την παραμετροποίηση, θα χρειαστούμε μόλις 7 ημέρες για να αναπτύξουμε ένα άρτιο και τεχνολογικά προηγμένο website, με τη σφραγίδα ποιότητας της Hotelwize!

Πού θα φιλοξενείτε το νέο website τού ξενοδοχείου μου;

Στην Hotelwize χρησιμοποιούμε τις υποδομές cloud της Microsoft Azure τόσο για την πλατφόρμα μας όσο και για το hosting των website μας. Η ομάδα της Hotelwize αναλαμβάνει πλήρως τη διαχείριση της φιλοξενίας τού website σας.

Προσφέρετε λογαριασμούς email για το ξενοδοχείο και το προσωπικό μου;

Η Hotelwize, σε συνεργασία με κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών email, παρέχει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο υψηλού επιπέδου στους πελάτες που θα το επιλέξουν, σε προνομιακές τιμές.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το domain μου;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τρέχον domain τού website σας, εάν έχετε ήδη, ή να σας καταχωρήσουμε νέο με την αντίστοιχη χρέωση. Το κόστος εξαρτάται από το domain που θα επιλέξετε (π.χ. .com, .gr κλπ).

Τι υπηρεσίες υποστήριξης παρέχετε;

Στη Hotelwize συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία υποστήριξης μέσω chat, τηλεφώνου ή email. Οι υπηρεσίες υποστήριξης τής Hotelwize παρέχονται τόσο κατά τη δημιουργία του website του, όσο και μετά τη δημοσίευσή του.

Οι κύριες λειτουργίες υποστήριξης περιλαμβάνουν την αποθήκευση και φιλοξενία των αρχείων τού website σε διακομιστή (hosting), τη συντήρηση της ιστοσελίδας, καθώς και τη συνεχή παρακολούθηση για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης και αποτελεσματικής λειτουργίας τής ιστοσελίδας σας.

Αναλυτικότερα η υποστήριξη website ξενοδοχείων τής Hotelwize περιλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Καθημερινή και μηνιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
  • Συνεχείς έλεγχοι ασφαλείας
  • Ανίχνευση προσπαθειών ανεπιθύμητης εισβολής
  • Απεριόριστο bandwidth
  • Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος
  • Απεριόριστα εναλλακτικά domain (alias)
  • Παρακολούθηση σφαλμάτων και ορθής λειτουργίας
  • Τεχνικές ενημερώσεις πλατφόρμας Hotelwize
  • Ενέργειες προσαρμογής για συμβατότητα με τα κύρια προγράμματα περιήγησης
  • Τηλεφωνική υποστήριξη καθημερινές μεταξύ 09:00-17:00 (ώρα Ελλάδας)
Υπάρχει η δυνατότητα μηνιαίας πληρωμής;

Η ομάδα της Hotelwize είναι υπεύθυνη για το απαιτητικό έργο της ανάπτυξης και υποστήριξης τού website σας, και για αυτό όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται με εφάπαξ ή ετήσια πληρωμή.

Θα βγει το ολοκαίνουργιο Hotelwize website μου στην πρώτη σελίδα τής Google;

Ο αλγόριθμος τής Google ενημερώνεται τακτικά για να καθορίσει τη σειρά με την οποία εμφανίζονται τα website στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η υψηλή κατάταξη στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης δεν είναι κάτι που συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη - απαιτείται χρόνος, εξαρτάται από πολλές και ποικίλες παραμέτρους, και είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς. Οι μηχανές αναζήτησης, καθώς καταγράφουν το website σας και αξιολογούν την παρουσία σας στο διαδίκτυο, θα βελτιώσουν την κατάταξή σας σταδιακά με βάση τις ενέργειες που θα κάνετε μετά την κυκλοφορία τού website σας.

Η ομάδα της Hotelwize θα ρυθμίσει τo website σας έτσι ώστε να είναι ανιχνεύσιμο για όλες τις μηχανές αναζήτησης και θα παράσχει όλη την υποδομή SEO που απαιτείται ως μια σταθερή βάση για τις μελλοντικές σας ενέργειες βελτιστοποίησης.

Θα μπορώ να καταγράφω τους επισκέπτες στο website μου;

Η ομάδα τής Hotelwize έχει αναπτύξει στην πλατφόρμα διαχείρισης τού website σας μια ειδική ενότητα "Hotelwize Analytics", μέσω της οποίας μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις στον ιστότοπό σας και τη συμπεριφορά των χρηστών.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες τρίτων, όπως Google Analytics, Facebook, Clarity, Yandex κ.λπ..