ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ DESING ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

+ άψογη ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ WEBSITE ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ WEBSITE ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ WEBSITE
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ WEBSITE ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ WEBSITE ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ WEBSITE
ΓΙΑΤΙ HOTELWIZE;

Η τέχνη της ανάπτυξης εξαιρετικών ιστοσελίδων

Οι βραβευμένοι web designer μας, διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία στο σχεδιασμό αποκλειστικά website ξενοδοχείων και δημιουργούν εμπνευσμένα σχέδια ιστοσελίδων ξενοδοχείων για κάθε κατηγορία καταλύματος.

Παράλληλα, οι συνεργασίες μας με κορυφαία γραφεία σχεδιασμού ιστοσελίδων ενισχύει τη συλλογή μας από design ιστοσελίδων ξενοδοχείων.

Περισσότερα

Εκμεταλλευτείτε την προηγμένη τεχνολογία

Η πλατφόρμα της Hotelwize παρέχει στα στελέχη των ξενοδοχείων όλα τα τεχνολογικά εφόδια που χρειάζονται για να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το website τού ξενοδοχείου τους.

Οι ιστοσελίδες της Hotelwize διακρίνονται για την εκπληκτική ταχύτητα προβολής περιεχομένου, για τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας με anti-hacking αρχιτεκτονική, για το ευρύ φάσμα συνδέσεων με εφαρμογές τρίτων, αλλά και για το εύχρηστο CMS που επιτρέπει στους χρήστες να ανανεώνουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας τους εύκολα και γρήγορα.

Περισσότερα

Αποκτήστε την καλύτερη εξυπηρέτηση

Για τη Hotelwize, η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα, τόσο κατά την ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας, όσο και μετά τη δημοσίευσή της.

Ακολουθώντας βελτιστοποιημένες διαδικασίες, παίρνουμε όλο τον φόρτο από εσάς και παραδίδουμε το νέο σας website ξενοδοχείου σε λίγες μόνο ημέρες από τη στιγμή που θα μας παραδώσετε το περιεχόμενό σας. Μετά τη δημοσίευση τού websites σας, η Ομάδα Εξυπηρέτησης τής Hotelwize είναι εδώ για εσάς μέσω τηλεφώνου, email ή chat.

Περισσότερα
Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη διοίκηση και λειτουργία ξενοδοχείων, στο revenue management ξενοδοχείων και ψηφιακές λύσεις για ξενοδόχους, η ομάδα της Hotelwize με ειδικούς στην ανάπτυξη ιστοσελίδων ξενοδοχείων διαθέτει την τεχνογνωσία να εντοπίζει και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των τουριστικών επιχειρηματιών στην μεταψηφιακή εποχή.

Η Hotelwize είναι πολλά περισσότερα από ένα software για κατασκευή website ξενοδοχείων. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα για ιστοσελίδες ξενοδοχείων που εστιάζουν στον ταξιδιώτη με σχέδια ειδικά δημιουργημένα για κάθε τύπο καταλύματος. Η Hotelwize αναπτύσσει Canvas για ξενοδοχεία, αλυσίδες ξενοδοχείων, βίλες, διαμερίσματα, σουίτες, εταιρείες διαχείρισης ακινήτων και κάθε είδους επιχείρηση φιλοξενίας.

Κάνουμε τα πάντα εύκολα για εσάς! Γνωρίζουμε ότι οι ξενοδόχοι έχουν κουραστεί από τις περίπλοκες διαδικασίες και τα προγράμματα κατασκευής ιστοσελίδων. Επιλέξτε τη Hotelwize για να βελτιώσουμε την ψηφιακή σας παρουσία με ένα νέο website με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, πλήρως προσαρμοζόμενο σε κάθε οθόνη, βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης και με ένα website φιλικό προς τον χρήστη που να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει την παραμετροποίηση της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σας χρησιμοποιώντας το περιεχόμενό σας και σας παραδίδει τη νέα σας ιστοσελίδα ξενοδοχείου εντός λίγων ημερών. Η απόκτηση ενός νέου ξενοδοχειακού website δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη!

Κλείστε το demo σας τώρα