Ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για ένα Boutique Hotel σε πόλη ή για ένα όμορφο Πανδοχείο στην επαρχία, το Cozy Hotel Canvas αποτελεί εξαιρετική επιλογή για το boutique κατάλυμά σας.

Το Cozy Hotel Canvas της Hotelwize χρησιμοποιεί λιτές στρογγυλεμένες γραμμές για να τονίσει τη μοναδική αισθητική και την κομψή απλότητα που χαρακτηρίζει τα boutique καταλύματα, ενώ ταυτόχρονα προβάλλει τυχόν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, όπως πολυτελείς παροχές, εμπειρίες ή τοποθεσία.

Ο σχεδιασμός του καμβά επικεντρώνεται στην ανάδειξη της εμπειρίας που θα απολαύσει ο πελάτης στο κατάλυμα, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεγεθών εικόνας, εκλεπτυσμένες γραμματοσειρές και χρωματικές παλέτες, καθώς και διακριτικά εφέ, χωρίς περισπασμούς από τις πληροφορίες που θέλετε να προβάλετε.

Η ξεκάθαρη δομή πλοήγησης, σε συνδυασμό με το πολυτελές, ζεστό και φιλικό περιβάλλον που απεικονίζει η αισθητική του Canvas, ενισχύουν την εμπειρία του χρήστη και την αποτελεσματικότητα της ιστοσελίδας όσον αφορά τις πωλήσεις και τη χρηστικότητα.

Η χρήση διακριτών ενοτήτων design για διαφορετικές κατηγορίες πληροφοριών επιτρέπει στο ξενοδοχείο να υπογραμμίσει τα χαρακτηριστικά που προτιμάει, τονίζοντας τις εμπειρίες που θα απολαύσουν οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Η προσθήκη συνδέσμων από την Αρχική Σελίδα απευθείας προς την Εσωτερική Σελίδα κάθε Εμπειρίας ενισχύουν την ορατότητά τους και ενισχύουν τις πωλήσεις τους.

Αποκτήστε το Cozy Hotel Canvas