Το Concept Hotel Canvas είναι η τέλεια επιλογή για ξενοδοχεία που θέλουν να ενισχύσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο και να αναδείξουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ανέσεις τους.

Στη Hotelwize κατανοούμε ότι κάθε ξενοδοχείο είναι διαφορετικό, γι' αυτό δημιουργούμε design που μπορούν να προσαρμοστούν για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες και το brand κάθε καταλύματος.

Με το Concept Hotel Canvas, αναπτύξαμε ένα design με μοντέρνα αισθητική που παράλληλα είναι άκρως λειτουργικό. Το design περιλαμβάνει banner και ειδικές σελίδες που σας επιτρέπουν να προωθήσετε τις μοναδικές εμπειρίες και δραστηριότητες του ξενοδοχείου σας, ενώ παράλληλα τονίζουν τις ανέσεις και τις υπηρεσίες του καταλύματός σας.

Η σελίδα σχετικά με την τοποθεσία περιλαμβάνει διαδραστικό χάρτη που επιτρέπει στους επισκέπτες να εξερευνήσουν τη μοναδική τοποθεσία του καταλύματός σας και τα κοντινά αξιοθέατα. Η συγκεκριμένη σελίδα είναι ιδανική για ξενοδοχεία που βρίσκονται σε περιοχές με εκπληκτική φυσική ομορφιά, πολιτιστικά αξιοθέατα ή άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά που θα επιλέξουν να απολαύσουν οι επισκέπτες.

Ο σχεδιασμός του Canvas περιλαμβάνει εύχρηστες φόρμες κράτησης που έχουν ενσωματωθεί άψογα στο website τού ξενοδοχείου, καθώς και ξεκάθαρη δομή που ενθαρρύνει τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση για τη διαμονή τους απευθείας μέσω του ιστότοπού σας.

Αποκτήστε το Concept Hotel Canvas