Βασισμένο στην εμπειρία που παρέχει η «Business Class», το Business Class Canvas της Hotelwize απευθύνεται σε καταλύματα που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ένα Canvas κατάλληλο για την ανάπτυξη website για πολυτελή ξενοδοχεία ή μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, το Business Class Canvas είναι η ιδανική λύση για την ανάδειξη των μοναδικών χαρακτηριστικών των high-end ξενοδοχείων.

Ο σχεδιασμός του Business Class Canvas βασίζεται σε απόλυτες γραμμές που υποστηρίζουν και προβάλουν τις φωτογραφίες του καταλύματος, μεταφέροντας στον χρήστη την πραγματική εμπειρία που θα απολαύσει ένας επισκέπτης κατά τη διάρκεια της παραμονής του. Προσαρμοσμένη για υπολογιστές, tablet και smartphone, η αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας προσφέρει εύκολη πλοήγηση επιτρέποντας στον χρήστη να εντοπίσει άμεσα τις πληροφορίες που αναζητά, είτε αυτές σχετίζονται με τα χαρακτηριστικά των δωματίων και τις επιλογές που παρέχονται για τη διαμονή του, είτε με πρόσθετες παροχές όπως φαγητό και ψυχαγωγία ή εμπειρίες και δραστηριότητες.

Στην ενότητα Τοποθεσία, η περιοχή του ξενοδοχείου, καθώς και οι σχετικές προτάσεις (όπως παραλίες, αξιοθέατα, σημεία ενδιαφέροντος), παρουσιάζονται αναλυτικά, ενώ η χρήση του διαδραστικού χάρτη βοηθάει τους επισκέπτες να κατανοήσουν καλύτερα τη θέση του ξενοδοχείου και την εγγύτητά του στα κύρια σημεία ενδιαφέροντος.

Εκτός από την ανάδειξη της αισθητικής και της πραγματικής εμπειρίας που προσφέρει το ξενοδοχείο, το Business Class Canvas της Hotelwize προωθεί αποτελεσματικά τις πωλήσεις, τόσο σε ό,τι αφορά τις απευθείας κρατήσεις όσο και τις άλλες υπηρεσίες που παρέχονται σε ένα πολυτελές κατάλυμα, όπως εστιατόρια, spa και συνέδρια.

Ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές στην ανάπτυξη ιστοτόπων ξενοδοχείων, η δυνατότητα κράτησης δωματίων ενσωματώνεται σε επιλεγμένες τοποθεσίες του ιστότοπου, τόσο μέσω ενός κουμπιού παρότρυνσης για δράση όσο και μέσω των Φόρμες αναζήτησης διαθεσιμότητας. Ταυτόχρονα, κάθε μεμονωμένη υπηρεσία μπορεί να έχει τη δική της εσωτερική σελίδα με αναλυτική περιγραφή των δυνατοτήτων της, και δυνατότητα προσθήκης συνδέσμου κράτησης, καθώς και αυτόνομης φόρμας επικοινωνίας.

Αποκτήστε το Business Class Canvas