Ξεφεύγοντας από τις mainstream κατηγορίες ξενοδοχείων, στο Elegant Hotel Canvas η Hotelwize δημιουργεί ένα minimal και κομψό design το οποίο αναφέρεται σε ξενοδοχεία ιδιαίτερης αισθητικής με εκλεκτικό πελατειακό κοινό.

Στο Elegant Hotel Canvas οι βραβευμένοι designers τής Hotelwize επέλεξαν να ελευθερώσουν το σχέδιο του website από επιπρόσθετα design elements και να εστιάσουν στην απλότητα, την ξεκάθαρη πληροφορία και τις φωτογραφίες του καταλύματος.

Μέσα από λιτές γραμμές και διακριτικά εφέ, ο επισκέπτης του website γνωρίζει το ξενοδοχείο μέσα από ένα magazine look-alike περιβάλλον! Με το Elegant Hotel Canvas, οι ξενοδόχοι που το επιλέγουν κάνουν ένα statement που θα τραβήξει την προσοχή της αγοράς και των πελατών!

Παρά την μινιμαλιστική προσέγγιση και την παράθεση του περιεχομένου στο website σαν να ήταν περιοδικό, το Elegant Hotel Canvas περιλαμβάνει το σύνολο των λειτουργιών που χαρακτηρίζουν τα website της Hotelwize.

Το Elegant Hotel Canvas απευθύνεται σε ξενοδοχεία με ξεχωριστή αισθητική και απαιτητικό κοινό, που επιθυμούν να προβάλουν με το πλέον διακριτικό design τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του καταλύματός τους, διατηρώντας παράλληλα τα εργαλεία εκείνα που θα υποστηρίξουν τις πωλήσεις τους, τόσο ως προς τις απευθείας κρατήσεις όσο και ως προς τις επιμέρους παροχές.

Αποκτήστε το Elegant Hotel Canvas