Η μαζική προβολή πολλών καταλυμάτων μέσα από ένα κοινό website αποτελεί μια σημαντική πρόκληση τόσο για τις αλυσίδες ξενοδοχείων και τις εταιρίες διαχείρισης ακινήτων, όσο και για απλούς διαχειριστές πολλαπλών vacation rental.

Η συνηθέστερη λύση είναι η ανάπτυξη ενός custom website, η οποία όμως ανεβάζει το κόστος σε επίπεδα που μόνο μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων θα μπορούσαν να υποστηρίξουν. Ως εναλλακτική, πολλά καταλύματα επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν κάποιο σχέδιο για αυτόνομο κατάλυμα, και να το παραμετροποιήσουν για να υποστηρίξει την ανάγκη τους για περισσότερα. Κάτι τέτοιο όμως παρουσιάζει σημαντικά θέματα σε επίπεδο πλοήγησης και χρηστικότητας.

Η Hotelwize έρχεται να δώσει άμεση λύση στην ανάγκη αυτή των εταιριών για website για αλυσίδες ξενοδοχείων ή website για εταιρίες διαχείρισης καταλυμάτων, μέσα από το Multi-Property Canvas.

Το Multi-Property Canvas της Hotelwize βραβεύθηκε στα Tourism Awards 2021 με το Bronze Award στην κατηγορία Website!

Μέσα από το φρέσκο design του καμβά και την εξειδικευμένη αρχιτεκτονική για πολλαπλά καταλύματα, ο Multi-Property Canvas εστιάζει στην ανάδειξη του συνολικού brand και την ενδυνάμωση της εικόνας των ξενοδοχείων, των βιλών ή των διαμερισμάτων που παρουσιάζονται σε μία ή περισσότερες περιοχές.

Μέσα από μια φρέσκια ματιά στην αισθητική, παρουσιάζονται άμεσα όλες οι πληροφορίες που αναζητεί ο πελάτης, με βελτιστοποίηση του design για κάθε τύπο οθόνης, είτε πρόκειται για υπολογιστή desktop, είτε για laptop, tablet ή smartphone.

Ο καμβάς Multi-Property Canvas αποτελεί την βέλτιστη λύση για website για πολλά καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης ή ξενοδοχεία και μπορεί να υποστηρίξει εξίσου καλά τις ανάγκες μίας εταιρίας διαχείρισης καταλυμάτων ή μίας αλυσίδας ξενοδοχείων.

Αποκτήστε το Multi Property Canvas