Αναδεικνύοντας τον χαρακτήρα τού exclusivity στη φιλοξενία, το Pebble Hotel Canvas τής Hotelwize είναι μια εκλεκτική σχεδιαστική πρόταση για την ιστοσελίδες πολυτελών ξενοδοχείων.

Χρησιμοποιώντας ελκυστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και διακριτικά εφέ, το Pebble Hotel Canvas επιτυγχάνει να προβάλει τα μοναδικά χαρακτηριστικά οποιουδήποτε πολυτελούς καταλύματος με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο, εστιάζοντας στις εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας, τη μοναδικότητα της τοποθεσίας και την αποκλειστικότητα των εμπειριών που προσφέρονταις στους πελάτες του ξενοδοχείου.

Η εξαιρετική αισθητική του Pebble Hotel Canvas υπογραμμίζει τα σχεδιαστικά στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας του ξενοδοχείου και επικεντρώνεται στα μοναδικά χαρακτηριστικά του καταλύματος.

Μέσα από διακριτές ενότητες, ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας παρουσιάζει αποτελεσματικά όλες τις επιλογές διαμονής καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες και παροχές.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν εύκολα να βρουν τις πληροφορίες που αναζητούν και να ολοκληρώσουν απρόσκοπτα τις κρατήσεις είτε για τον τύπο δωματίου της προτίμησής τους είτε για την υπηρεσία της επιλογής τους.

Η χρήση ειδικών banner για τις πιο δημοφιλής εμπειρίες που προσφέρει το ξενοδοχείο υπογραμμίζει τον exclusive χαρακτήρα του ακινήτου και τη διαφοροποίησή του από άλλες μονάδες φιλοξενίας.

Παρέχοντας τη δυνατότητα δημιουργίας ειδικών ενοτήτων περιεχομένου για κάθε εμπειρία, το Pebble Hotel Canvas ενισχύει τις ενέργειες πωλήσεων, αυξάνοντας το ποσοστό μετατροπών όχι μόνο για κρατήσεις διαμονής, αλλά και για τις διαθέσιμες υπηρεσίες.

Το Pebble Hotel Canvas είναι η ιδανική λύση για ιστοσελίδες ξενοδοχείων υψηλής ποιότητας που επικεντρώνονται στην παροχή αποκλειστικής εμπειρίας στους επισκέπτες τους.

Αποκτήστε το Pebble Hotel Canvas