Δημιουργημένο ειδικά για την ανάπτυξη website για βίλες, διαμερίσματα ή μικρά ξενοδοχεία που βρίσκονται σε έναν ή περισσότερους προορισμούς, το Bouquet Canvas έχει σχεδιαστεί βάσει της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής που απαιτείται για την προβολή πολλαπλών καταλυμάτων σε ένα website.

Με εμφανή τη διαφοροποίηση στο σχεδιασμό του σε σύγκριση με τα απλά website ξενοδοχείων, το Bouquet Canvas εστιάζει όχι μόνο στην ανάδειξη της εταιρείας διαχείρισης καταλυμάτων αλλά και στην εξασφάλιση μιας απρόσκοπτης εμπειρίας για τους δυνητικούς πελάτες στην εύρεση της ιδανικής επιλογής για τη διαμονή τους, μέσα από μία πληθώρα επιλογών καταλυμάτων.

Χάρη στην ξεκάθαρη δομή του, οι επισκέπτες τού website μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες για κάθε κατάλυμα μέσα από τέσσερις διαφορετικές εναλλακτικές, διασφαλίζοντας την πλέον φιλική προς τον χρήστη πλοήγηση. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν είτε τη σελίδα Καταλυμάτων, είτε τη σελίδα Προορισμών, είτε τον διαδραστικό χάρτη που παρουσιάζει τα καταλύματα σε κάθε περιοχή, ή ακόμη και τη φόρμα αναζήτησης διαθεσιμότητας.

Η φόρμα αναζήτησης διαθεσιμότητας δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να συγκρίνουν άμεσα τη διαθεσιμότητα και τις τιμές όλων των καταλυμάτων ή να τα φιλτράρουν με βάση συγκεκριμένους προορισμούς ή εμπειρίες (π.χ. Οικογενειακά ή Παραθαλάσσια Καταλύματα κ.λπ.).

Κάθε βίλα, διαμέρισμα ή μικρό ξενοδοχείο μπορεί να έχει την ανεξάρτητη σελίδα του στο website του Bouquet Canvas, δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμπειρία για τους πιθανούς επισκέπτες.

Επιλέξτε την καλύτερη λύση ανάπτυξης website για βίλες, διαμερίσματα ή μικρά ξενοδοχεία και αναβαθμίστε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται τα καταλύματα σας στον ψηφιακό κόσμο. Μεταβείτε σε μια πιο δυναμική και συναρπαστική παρουσίαση που αιχμαλωτίζει το ενδιαφέρον των πελατών σας και αυξάνει τις κρατήσεις σας.

Αποκτήστε το Bouquet Canvas