Με ελκυστικά γραφικά, αποτελεσματική δομή και λειτουργίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ενοικιαζόμενων κατοικιών, διαμερισμάτων και βιλών, το Villas Canvas είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε την online παρουσία του καταλύματός σας και να προσελκύσετε νέους επισκέπτες.

Το Villas Canvas είναι ένα design για website βιλών και ενοικιαζόμενων κατοικιών ή διαμερισμάτων. Στη Hotelwize κατανοούμε ότι τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή ως προς το website τού website τους προκειμένου να προβληθούν αποτελεσματικά τα πολυτελή χαρακτηριστικά και οι ανέσεις τους, και παράλληλα να ενισχυθούν οι απευθείας κρατήσεις.

Με το Villas Canvas, η Hotelwize δημιούργησε ένα σχέδιο που είναι αισθητικά ελκυστικό και παράλληλα βελτιστοποιημένο για πωλήσεις. Τo design αναδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά μιας βίλας, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η διαδικασία κράτησης είναι απρόσκοπτη και φιλική προς το χρήστη.

Το Villas Canvas ενσωματώνει μια σειρά από χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν τα vacation rental υψηλής ποιότητας, επιδεικνύοντας την εκπληκτική τοποθεσία και τα πολυτελή χαρακτηριστικά του κάθε καταλύματος.

Αποκτήστε το Villas Canvas