Το Luxury Resort Canvas αποτελεί ιδανική επιλογή για website ξενοδοχείων 5 αστέρων και θέρετρα πολυτελείας, η οποία καλύπτει το σύνολο των αναγκών μία απαιτητικής ξενοδοχειακής μονάδας η οποία θέλει να προωθήσει όχι μόνο τις υπηρεσίες διαμονής αλλά και τις επιμέρους υπηρεσίες και παροχές που συνθέτουν το προϊόν της.

Οι απαιτήσεις για την ανάπτυξη νέου website για ξενοδοχείο πολυτελείας, και ιδιαίτερα για ξενοδοχεία resort 5 αστέρων, είναι ιδιαίτερα υψηλές. Το νέο website θα πρέπει να μπορεί να υποστηρίξει επάξια την εικόνα του καταλύματος, υπογραμμίζοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του και προβάλλοντας αποτελεσματικά τις παροχές και τις υπηρεσίες του.

Η αισθητική του Luxury Resort Canvas από τη Hotelwize, έχει αναπτυχθεί βάσει των απαιτήσεων των καταλυμάτων πολυτελείας και συνδυάζεται αρμονικά με τις ποιοτικές φωτογραφίες των ξενοδοχείων. Με λιτές γραμμές και σύγχρονο ύφος, το design του νέου canvas λειτουργεί υποστηρικτικά στην ανάδειξη των πλέον ποιοτικών χαρακτηριστικών του καταλύματος.

Ακολουθώντας την αυξανόμενη τάση των χρηστών να χρησιμοποιούν κυρίως τις κινητές συσκευές τους για την περιήγηση στα website ξενοδοχείων, η Hotelwize εφαρμόζει και σε αυτόν τον καμβά της, τη λογική mobile-first. Η αρχιτεκτονική σχεδίασης των σελίδων θέτει ως κύριο στόχο την ευκολία πλοήγησης και εμφάνισης του περιεχομένου από οποιαδήποτε οθόνη, ενώ παράλληλα οι πληροφορίες παρουσιάζονται άμεσα και ξεκάθαρα.

Ένα website για resort ξενοδοχεία πολυτελείας πρέπει να αναδεικνύει τις εξαιρετικές φωτογραφίες που τα συγκεκριμένα καταλύματα διαθέτουν και να εστιάζει στην αναλυτική παρουσίαση όλων των χαρακτηριστικών που συνθέτουν την εμπειρία πολυτέλειας που παρέχεται στους πελάτες του ξενοδοχείου.

Το Luxury Resort Canvas δίνει στα ξενοδοχεία πολυτελείας και στα luxury resorts τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη turn-key λύση που θα αναβαθμίσει την ψηφιακή παρουσία τους και θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες τους!

Αποκτήστε το Luxury Resort Canvas