Με τον καθαρό και μοντέρνο σχεδιασμό του, την εύκολη πλοήγηση και την στόχευσή του στις μετατροπές, το Mountain Hotel Canvas είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει την προσοχή των χειμερινών ταξιδιωτών και θα αυξήσει τις άμεσες κρατήσεις του καταλύματος.

Το Mountain Hotel Canvas διαθέτει ξεκάθαρο design, με έμφαση στην προβολή του ορεινού περιβάλλοντος του ξενοδοχείου σας και των δραστηριοτήτων που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες κατά τη διαμονή τους. Η διάταξη του website καθιστά εύκολη στην πλοήγηση, διευκολύνοντας τους επισκέπτες να βρίσκουν τις πληροφορίες που χρειάζονται και να κάνουν κράτηση για τη διαμονή τους απευθείας μέσω τού website σας.

Με το Mountain Hotel Canvas, μπορείτε να επισημάνετε τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ορεινού σας ξενοδοχείου, υπαίθριες δραστηριότητες όπως πεζοπορία, σκι και ορεινή ποδηλασία, καθώς και εσωτερικές παροχές όπως spa, εστιατόρια και γυμναστήρια.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Mountain Hotel Canvas είναι ο τρόπος που τονίζει την εγγύτητα του καταλύματός σας στο ορεινό στοιχείο. Το design περιλαμβάνει ελκυστικά γραφικά και έναν εύχρηστο διαδραστικό χάρτη που επιτρέπει στους πελάτες να εξερευνήσουν κοντινά μονοπάτια πεζοπορίας, πίστες σκι και άλλα αξιοθέατα.

Αποκτήστε το Mountain Hotel Canvas