Το Bright Lotus Canvas έχει δημιουργηθεί με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, και είναι εμπλουτισμένο με φρέσκα, δυναμικά στοιχεία design, που αναδεικνύουν ιδανικά ξενοδοχεία σε καλοκαιρινούς προορισμούς, προβάλλοντας αποτελεσματικά τα χαρακτηριστικά και τις παροχές τους.

Διαθέτοντας εντυπωσιακό σχεδιασμό, το Bright Lotus Canvas αποτελεί εξαιρετική επιλογή για το website του ξενοδοχείου σας. Δίνει τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να προβάλουν τις μοναδικές πτυχές του προϊόντος τους, τους χώρους τους, τις επιλογές διαμονής και την τοποθεσία τους, με στόχο την βελτίωση της σύνδεσης των επισκεπτών του website με το ξενοδοχείο σας. Τα διακριτικά εφέ ενισχύουν την εμπειρία του επισκέπτη, χωρίς να αποσπούν την προσοχή του, υποστηρίζοντας εξαιρετικά τη διαδικασία κράτησης και την αύξηση των απευθείας πωλήσεων.

Το Bright Lotus Canvas εστιάζει στην ανάδειξη της εμπειρίας που θα έχει ο πελάτης κατά τη διαμονή στο ξενοδοχείο σας. Χρησιμοποιώντας ποικιλία γραφιστικών χαρακτηριστικών, πολλές εικόνες, κομψές γραμματοσειρές και καλαίσθητους χρωματικούς συνδυασμούς, το design μεταφέρει νοητά τον χρήστη στο κατάλυμά σας.

Η εύκολη πλοήγηση υποστηρίζει την αποτελεσματικότητα του website τόσο όσον αφορά τις πωλήσεις όσο και τη φιλικότητα προς τον χρήστη. Παράλληλα, διακριτές ενότητες σχεδιασμού για κάθε διαφορετική θεματική πληροφοριών σάς επιτρέπουν να υπογραμμίσετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου και να επισημάνετε τις εμπειρίες που μπορούν να περιμένουν οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Αποκτήστε το Bright Lotus Canvas