White-Label Builder για Website Ξενοδοχείων από την Hotelwize

Ανάγνωση: 4 λεπτά

Στο ξενοδοχειακό κλάδο η ύπαρξη μίας εντυπωσιακής ψηφιακής παρουσίας είναι επιβεβλημένη και η χρήση ενός white-label builder για digital agencies, εταιρίες ανάπτυξης website και hotel marketing agencies, μπορεί να αναδειχθεί σε ένα πολύτιμο εργαλείο για την επίτευξη αυτού του στόχου. Ο website builder της Hotelwize παρέχει μία καινοτόμο πλατφόρμα που επιτρέπει τη δημιουργία μοναδικών ιστοσελίδων ξενοδοχείων που εντυπωσιάζουν τους πελάτες των ξενοδοχείων.

Με τη ζήτηση για ιστοσελίδες ξενοδοχείων να αυξάνεται, η Hotelwize παρέχει μια εξαιρετική White-Label λύση που δίνει στους συνεργάτες μας αποκλειστικά themes, εύκολη διαχείριση χρηστών, και τη δυνατότητα ενσωμάτωσης της επωνυμίας τους, για την παροχή μιας σύγχρονης και επαγγελματικής υπηρεσίας στα ξενοδοχεία-πελάτες τους.

Κύρια Χαρακτηριστικά του Hotelwize White-Label Builder για Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων

Μέσα από τη χρήση του White-Label Builder της Hotelwize, τα digital agencies για ξενοδοχεία, οι εταιρίες κατασκευής website ξενοδοχείων και οι εταιρίες ξενοδοχειακού μάρκετινγκ μπορούν να εκμεταλλευτούν ένα πλήθος σημαντικών λειτουργιών που θα τους επιτρέψουν να προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες προς τους πελάτες τους, με την εταιρική τους σφραγίδα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν:

  1. Προσαρμογή και Branding
    • Προσαρμοσμένες επιλογές branding, ώστε να ακολουθείται το branding της εταιρίας σας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αποκλειστικών theme.
    • Προσαρμογή στο domain του συνεργάτη (π.χ. builder.domain.com) και σε επιμέρους στοιχεία όπως στοιχεία επικοινωνίας.
  1. Επεκτασιμότητα, Καινοτομία και Λειτουργίες
    • Plug & Play Διασυνδέσεις με τις πλέον δημοφιλείς εφαρμογές τρίτων για ξενοδοχεία.
    • Liquid e-Commerce ενσωμάτωση της διαδικασίας κράτησης για αύξηση των μετατροπών στις απευθείας κρατήσεις.
    • Web Content Personalization για αύξηση της αφοσίωσης των πελατών.
    • SEO-ready αρχιτεκτονική για βελτίωση της προβολής στις μηχανές αναζήτησης και της επισκεψιμότητας.
    • Συμμόρφωση με GDPR, PCI και WCAG.
    • Υψηλό επίπεδο ασφάλειας.
  1. Ευκολία Χρήσης και Υποστήριξη
    • Φιλικό προς τον χρήστη διαχειριστικό με εύκολη πλοήγηση τόσο για την ομάδα σας όσο και για τους πελάτες σας.
    • Εύκολη παραμετροποίηση των website χωρίς την ανάγκη συμμετοχής developer και χωρίς την απαίτηση συντήρησης.
    • Ολοκληρωμένη υποστήριξη συνεργατών για αντιμετώπιση τυχόν ζητημάτων ή για απορίες σχετικά με τη χρήση της πλατφόρμας.
    • Πλήρες documentation χρήσης του

Τα χαρακτηριστικά αυτά, σε συνδυασμό με τη δέσμευση της Hotelwize για εξέλιξη, ευελιξία και εξαιρετική σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας, καθιστούν τον White-Label Builder για Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων της Hotelwize ιδανικό εργαλείο για τη δημιουργία hotel website, για τις εταιρίες διαφήμισης, μάρκετινγκ και διαχείρισης που στοχεύουν στον ξενοδοχειακό τομέα.

Γιατί να επιλέξετε τον White-Label Hotel Website Builder της Hotelwize

Διαθέτοντας πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας και εξειδίκευσης στην ανάπτυξη website ξενοδοχείων, η Hotelwize παρέχει μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες δημιουργίας ιστοσελίδων ξενοδοχείων σε άλλες λύσει ανοιχτού κώδικα. Ο Website Builder της Hotelwize έχει αναπτυχθεί από ειδικούς στα hotel websites και παρέχει τα ακόλουθα οφέλη:

    • Εξαιρετικές Επιδόσεις: Τα website που φτιάχνονται με τον website builder της Hotelwize επιτυγχάνουν ταχύτατους χρόνους εμφάνισης περιεχομένου, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη για τις ιστοσελίδες των πελατών σας.
    • Υψηλή Ασφάλεια: Εστιάζουμε στην ασφάλεια των ιστοσελίδων και των δεδομένων των επισκεπτών τους, παρέχοντας μια αξιόπιστη πλατφόρμα.
    • Εύκολη Διαχείριση Περιεχομένου: Το φιλικό προς τον χρήστη σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) του Hotelwize White-Label Website Builder δίνει τη δυνατότητα τόσο σε εσάς όσο και στους πελάτες σας να διαχειρίζεστε και να ενημερώνετε εύκολα το περιεχόμενο των ιστοσελίδων σας.
    • Brand Authority: Ενδυναμώστε την εικόνα της επωνυμίας, επιλέγοντας έναν website builder που επιτρέπει την πλήρη προσαρμογή στο δικό σας εμπορικό σήμα.
    • Εξαιρετική Σχέση Κόστους-Αποτελεσματικότητας: Η Hotelwize προσφέρει μία ισχυρή και καινοτόμο λύση με χαμηλό κόστος η οποία δημιουργεί υψηλή αξία για εσάς και τους πελάτες σας.

Η χρήση ενός White-Label Website Builder για ξενοδοχειακές ιστοσελίδες, αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για κάθε εταιρία που δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό ψηφιακό χώρο και τη δημιουργία ιστοσελίδων ξενοδοχείων.

Ο Website Builder της Hotelwize ενσωματώνει την ιδανική αναλογία καινοτομίας, παραμετροποίησης, επεκτασιμότητας και ευχρηστίας, δίνοντας στα hotel digital agencies, τους κατασκευαστές ξενοδοχειακών website, και τις εταιρίες ξενοδοχειακού μάρκετινγκ μία εξαιρετική πλατφόρμα που θα ενδυναμώσει το brand τους και θα υποστηρίξει τις ενέργειες ανάπτυξης τους.

Επικοινωνήστε με την ομάδα της Hotelwize, ώστε να συζητήσουμε μία πιθανή συνεργασία και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλεονεκτήματα τις πλατφόρμας μας προς όφελος της δικής σας επιχείρησης.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ