Γιατί οι κορυφαίοι ξενοδόχοι εμπιστεύονται τη Hotelwize για τις νέες ιστοσελίδες των ξενοδοχείων τους

Ανάγνωση: 3 λεπτά

Η Hotelwize είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα για την ανάπτυξη ιστοσελίδων ξενοδοχείων και από την κυκλοφορία της το 2021 έχει λάβει ενθουσιώδη υποδοχή από περισσότερα από 300 ξενοδοχεία που τη χρησιμοποιούν ήδη. Παρέχοντας ένα μείγμα από εμπνευσμένα design, τεχνολογία αιχμής και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, η Hotelwize έχει εξελιχθεί στην ιδανική λύση για τη δημιουργία ιστοσελίδων ξενοδοχείων με τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης σε πολλές χώρες.

Γιατί η Hotelwize είναι η καλύτερη λύση για ιστοσελίδες ξενοδοχείων;

1. Εντυπωσιακό Design

Η βραβευμένη ομάδα σχεδιαστών της Hotelwize έχει δημιουργήσει εξαιρετικά σχέδια, εξειδικευμένα για κάθε τύπο καταλύματος, εστιάζοντας στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε κατηγορίας.

2. Προηγμένη Τεχνολογία

Η νέα πλατφόρμα της Hotelwize διασφαλίζει ότι οι ιστοσελίδες των πελατών μας είναι γρήγορες και ασφαλείς και ότι περιλαμβάνουν μοναδικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν τις πωλήσεις των website ξενοδοχείων:

  • Liquid e-Commerce for Hotels: απρόσκοπτη ενσωμάτωση της διαδικασίας κράτησης στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας (προς το παρόν υποστηρίζεται από την Webhotelier, την BookOnlineNow και το Bookwize)
  • Web Content Personalization: αναγνωρίστε τον τύπο πελάτη και εμφανίστε του σχετικό περιεχόμενο
  • Άριστη σύνδεση με εφαρμογές τρίτων: ενεργοποιήστε τις καλύτερες εφαρμογές για ιστοσελίδες ξενοδοχείων με μερικά μόνο κλικ

3. Αποτελεσματική υποστήριξη πελατών

Η ομάδα των ειδικών μας είναι διαθέσιμη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ανάπτυξη του website σας για να σας συμβουλεύσει, να δημιουργήσει την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας και να σας υποστηρίξει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μετά τη δημοσίευσή της.

4. Εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής

Μέσα από ένα αποτελεσματικό επιχειρηματικό μοντέλου, η Hotelwize προσφέρει ιστοσελίδες ξενοδοχείων υψηλής ποιότητας σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή από τις περισσότερες άλλες λύσεις ιστοσελίδων ξενοδοχείων υψηλής ποιότητας. Η Hotelwize παρέχεται βάσει τού μοντέλου Software-as-a-Service (SaaS), διασφαλίζοντας ότι τα αποτελέσματα της εργασίας μας θα πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα στην πιο συμφέρουσα τιμή.

5. Εξειδικευμένο στις ιστοσελίδες ξενοδοχείων

Η ομάδα τής Hotelwize επικεντρώνεται αποκλειστικά στη δημιουργία εξαιρετικών ιστοσελίδων για ξενοδοχεία. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες τού ξενοδοχειακού κλάδου, βραβευμένους σχεδιαστές και μηχανικούς λογισμικού με μακρά εμπειρία στην ανάπτυξη ιστοσελίδων ξενοδοχείων.

Γιατί να εμπιστευτώ τη νέα ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο μου στη Hotelwize;

Η Hotelwize διαθέτει στελέχη με μακρά εμπειρία τόσο στην ανάπτυξη ιστοσελίδων ξενοδοχείων όσο και στο ξενοδοχειακό μάρκετινγκ και είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία αποκλειστικά ιστοσελίδων ξενοδοχείων. Οι ξενοδόχοι που επιλέγουν τη Hotelwize για τη νέα ιστοσελίδα του καταλύματός τους μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα έχουν ένα άψογο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή.

Αφήστε όλη την πολυπλοκότητα σε εμάς: Η Hotelwize δεν είναι απλώς ένα λογισμικό ανάπτυξης ιστοσελίδων ξενοδοχείων. Θα πρέπει μόνο να μας παρέχετε το περιεχόμενό σας (κείμενα & εικόνες) και η ομάδα μας θα αναπτύξει το νέο σας website σε μόλις 7 ημέρες

Αποκτήστε πλήρη έλεγχο του περιεχομένου σας: ο εύχρηστος Πίνακας Ελέγχου της πλατφόρμας μας σας επιτρέπει να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε στο περιεχόμενο του website σας με λίγα μόνο κλικ

Ενισχύστε τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας: μέσω των προηγμένων δυνατοτήτων της πλατφόρμας μας, των κορυφαίων design μας και της απρόσκοπτης ενσωμάτωσης με πολλές εφαρμογές τρίτων, το ποσοστό μετατροπών του website του ξενοδοχείου σας αυξάνεται, ενισχύοντας τις άμεσες κρατήσεις και τις πωλήσεις των υπηρεσιών σας

Προβάλετε την επωνυμία σας: αξιοποιώντας τις εντυπωσιακές ιστοσελίδες ξενοδοχείων της Hotelwize, μπορείτε να ενισχύσετε την εικόνα του καταλύματός σας και την απόδοση του brand σας

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ