Η Hotelwize, σε συνεργασία με την MNP, δημιούργησε το Harmony Canvas, ένα εξαιρετικό design για website που απευθύνεται σε εκλεκτικά ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών που επιδιώκουν να αναδείξουν τον μοναδικό τους χαρακτήρα και να θέσουν ξεκάθαρα τη διαφοροποίηση τού brand τους.

Το Harmony Canvas, σχεδιασμένο από την MNP, ξεφεύγει από τα συνήθη πρότυπα σχεδίασης website ξενοδοχείων και παρουσιάζει ένα εξαιρετικό design που αναδεικνύει το εικαστικό υλικό του ξενοδοχείου και την αύρα του καταλύματος.

Το Harmony Canvas πέρα από την εντυπωσιακή του αισθητική είναι εξαιρετικά λειτουργικό. Το Canvas περιλαμβάνει όλα τα δημοφική χαρακτηριστικά της πλατφόρμας Hotelwize, όπως ο φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός, οι ειδικές σελίδες για τις υπηρεσίες, τις ανέσεις και τα δωμάτια του ξενοδοχείου, καθώς και έναν διαδραστικό χάρτη όπου παρουσιάζονται αποτελεσματικά η τοποθεσία του ξενοδοχείου και τα κύρια κοντινά αξιοθέατα.

Επιπλέον, το Harmony Canvas ενσωματώνει προηγμένες λειτουργίες όπως το Liquid e-Commerce και το Web Content Personalization, επιτρέποντας στα ξενοδοχεία να προσαρμόζουν το περιεχόμενο τού website τους και τις ενέργειες μάρκετινγκ στις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών τους. Με το Harmony Canvas, τα ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους μια πραγματικά εξαιρετική διαδικτυακή εμπειρία που ταιριάζει με τον εκλεκτικό χαρακτήρα του καταλύματός τους.

Αποκτήστε το Harmony Canvas