Χρησιμοποιήστε τις καλύτερες εφαρμογές για το website του ξενοδοχείου σας

Ανάγνωση: 3 λεπτά

To website ενός ξενοδοχείου έχει πάντα διττό ρόλο. Από τη μία θα πρέπει να είναι ελκυστικό ώστε να προκαλέσει τον δυνητικό πελάτη να το επιλέξει και από την άλλη θα πρέπει να είναι λειτουργικό ώστε να υποστηρίζει τόσο τις πωλήσεις του καταλύματος όσο και την λειτουργία του.

Για να επιτευχθεί το δεύτερο, δεν αρκεί μόνο η ύπαρξη μίας απλής ιστοσελίδας, αλλά είναι απαραίτητη και η χρήση διάφορων εφαρμογών οι οποίες λειτουργούν επικουρικά για την αύξηση των πωλήσεων, τη βελτίωση της επικοινωνίας αλλά και την χάραξη της στρατηγικής marketing του ξενοδοχείου.

Εφαρμογές για Website Ξενοδοχείου

Η πλέον συνήθης εφαρμογή που θα πρέπει να προστεθεί σε ένα website ξενοδοχείου είναι η μηχανή κρατήσεων. Μέσα από την προσθήκη μηχανής κρατήσεων, το ξενοδοχείο δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα και τις τιμές για τις ημερομηνίες που τους ενδιαφέρουν, να κατανοήσουν καλύτερα τις επιλογές που έχουν και να ολοκληρώσουν απευθείας κράτηση.

Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει δυναμικά την εμφάνισή τους τα widget σύγκρισης τιμών. Πρόκειται για μία αποτελεσματική λειτουργία κατά την οποία παρουσιάζονται οι τιμές στα διάφορα κανάλια (όπως Booking.com και Expedia) και υπογραμμίζεται η καλύτερη τιμή που προσφέρει το ξενοδοχείο για απευθείας κράτηση. Η συγκεκριμένη λειτουργία υποστηρίζει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της μηχανής κρατήσεων.

Οι εφαρμογές chat αποτελούν άλλη μία υπηρεσία η οποία ενισχύει τη λειτουργεία ενός ξενοδοχειακού website, βελτιώνοντας την επικοινωνία του καταλύματος με τους πελάτες του. Η χρήση εφαρμογών chat περιλαμβάνει τόσο τις ενέργειες πώλησης προς υποψήφιους πελάτες, όσο και την εξυπηρέτηση προς τους υπάρχοντες πελάτες της επιχείρησης.

Μία άλλη βασική λειτουργικότητα, που διευκολύνει την επικοινωνία του καταλύματος με τους πελάτες του είναι η εγγραφή σε λίστες newsletter. Ενσωματώνοντας αντίστοιχες φόρμες εγγραφής στο website, το ξενοδοχείο μπορεί να εμπλουτίσει άμεσα το εύρος του κοινού που λαμβάνει τις ενημερώσεις του, συμβαδίζοντας παράλληλα με τις επιταγές της οδηγίας GDPR για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Το website του ξενοδοχείου προβάλει πέρα από τις επιλογές διαμονής και επιπλέον υπηρεσίες ή δραστηριότητες που μπορεί να παράσχει το κατάλυμα στους πελάτες του. Οι μηχανές κράτησης δραστηριοτήτων είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να αναβαθμίσει τόσο τη διαδικασία πώλησης και εξυπηρέτησης όσο και τα έσοδα από αυτές τις υπηρεσίες.

Τέλος δεν θα πρέπει να παραλειφθούν οι εφαρμογές marketing οι οποίες αν και δεν φαίνονται στον πελάτη του ξενοδοχείου, καταγράφουν τη συμπεριφορά του και τις προτιμήσεις του, δίνοντας στο κατάλυμα πολύτιμες πληροφορίες, τις οποίες τα εξειδικευμένα στελέχη του μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να καθορισθεί η στρατηγική μάρκετινγκ του ξενοδοχείου.

Συνδέσεις με τις καλύτερες εφαρμογές από την Hotelwize

H πλατφόρμα της Hotelwize παρέχει προ-εγκατεστημένες συνδέσεις με μία σειρά από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές για website ξενοδοχείων. Με τον τρόπο αυτό, εάν ένα ξενοδοχείο επιλέξει να χρησιμοποιήσει μία εφαρμογή και συνάψει συμφωνία με την εκάστοτε εταιρία, η εγκατάσταση της διασύνδεσης στο website του ξενοδοχείου είναι θέμα λίγων λεπτών.

Επικοινωνήστε με την ομάδα της Hotelwize και μάθετε πώς μπορείτε να εμπλουτίσετε το website του καταλύματός σας με τις καλύτερες εφαρμογές για ξενοδοχεία και παράλληλα να αποκτήσετε την καλύτερη λύση για την ψηφιακή παρουσία της επιχείρησής σας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ