Η Hotelwize προσφέρει την καλύτερη πλατφόρμα με CMS για website ξενοδοχείου

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η διαδικασία επιλογής της καλύτερης λύσης για την ανάπτυξη ενός ξενοδοχειακού website θα πρέπει να εστιάζει μεταξύ άλλων και στην ευκολία ανανέωσης του περιεχομένου. Η ύπαρξη ενός φιλικού προς το χρήστη CMS για website ξενοδοχείου θα δώσει τη δυνατότητα στο ίδιο το κατάλυμα να έχει πλήρη έλεγχο του περιεχομένου του website του.

Τι είναι το CMS;

Το ακρωνύμιο CMS αντιστοιχεί στον όρο Content Management System, το οποίο στα Ελληνικά μεταφράζεται ως Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου. To CMS είναι λογισμικό το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αναπτύξουν, να διαχειριστούν και να τροποποιήσουν το περιεχόμενο ενός website, δίνοντας τους ουσιαστικά τη δυνατότητα να ανανεώνουν ανά πάσα στιγμή τις πληροφορίες της ιστοσελίδας τους.

Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει το καλύτερο CMS για website ξενοδοχείου;

Παγκοσμίως διατίθεται πληθώρα επιλογών λογισμικού για διαχείριση περιεχομένου website. Κάποια από αυτά είναι περίπλοκα, κάποια άλλα πιο εύχρηστα, κάποια ενδείκνυνται για επιχειρήσεις, άλλα είναι κυρίως για προσωπική χρήση. Κάποια έχουν αναπτυχθεί για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένες ανάγκες, άλλα είναι ανοιχτού κώδικα και δωρεάν. Ποια είναι τα στοιχεία όμως που θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη του ένα κατάλυμα για να επιλέξει το καλύτερο CMS για website ξενοδοχείου;

Τα ξενοδοχειακά website έχουν συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις. Δεν είναι απλά website ενημέρωσης και παρουσίασης πληροφοριών. Διαθέτουν εντυπωσιακά design, πολλές φωτογραφίες, δυναμικούς χάρτες, διαδικασία κράτησης και μια σειρά από στοιχεία τα οποία απαιτούν ένα εξειδικευμένο CMS για website ξενοδοχείου. Και πάνω από όλα χρειάζεται ένα εύχρηστο διαχειριστικό το οποίο θα επιτρέπει στο προσωπικό του ξενοδοχείου να αλλάξει με ευκολία το περιεχόμενο του website, όπως φωτογραφίες, προσφορές αλλά και χρηστικές πληροφορίες.

Εξειδικευμένο CMS για website ξενοδοχείου από τη Hotelwize

H νέα πλατφόρμα της Hotelwize παρέχει την καλύτερη τεχνολογία για website ξενοδοχείου. Το Content Management System της πλατφόρμας έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά βάσει των αναγκών των επιχειρήσεων φιλοξενίας. Επιτυγχάνοντας υψηλές ταχύτητες εμφάνισης περιεχομένου, με απόδοση που στους ελέγχους PageSpeed Insights της Google φθάνουν το 99%, βελτιστοποιώντας τη διαδικασία κράτησης, παρέχοντας το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας και διαθέτοντας διασύνδεση με τις καλύτερες εφαρμογές για ξενοδοχεία, η Hotelwize προσφέρει το καλύτερο CMS website ξενοδοχείου.

Αποκτήστε τη λύση της Hotelwize

Επικοινωνήστε με την ομάδα των ειδικών μας ώστε να επιλέξουμε το καλύτερο design για το δικό σας κατάλυμα. Δώστε μας τα κείμενα και τις φωτογραφίες σας και η ομάδα θα αναλάβει να δημιουργήσει σε μόλις 7 ημέρες το νέο website του ξενοδοχείου σας!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ