Ιστοσελίδα Ξενοδοχείου με Απόδοση που Αγγίζει το 99%

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η ταχύτητα με την οποία φορτώνει το περιεχόμενο σε μία ιστοσελίδα ξενοδοχείου είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα της εμπειρίας του χρήστη, παίζοντας κύριο ρόλο στην αγοραστική συμπεριφορά του. Αντίστοιχα, αποτελεί και κύριο δείκτη μεταξύ των δεδομένων που λαμβάνουν υπόψη τους οι μηχανές αναζήτησης για την κατάταξη των ιστοσελίδων στα αποτελέσματά τους.

Ειδικά για τις ιστοσελίδες ξενοδοχείων, που διακρίνονται για τις πολλές φωτογραφίες και τις απαιτητικές λειτουργίες, η επίτευξη της καλύτερης ταχύτητας φόρτωσης περιεχομένου προκαλεί μία σημαντική πρόκληση, την οποία ελάχιστες εταιρίες ανάπτυξης ξενοδοχειακών website αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά. Η Hotelwize είναι η λύση που σας εξασφαλίζει εκπληκτικές αποδόσεις σε επίπεδο ταχύτητας και εμπειρίας χρήστη.

Βελτιστοποίηση Εμπειρίας Χρήστη

Ένα από τα κυριότερα θέματα που έχουν αντιμετωπίσει πολλά ξενοδοχεία είναι η καθυστέρηση εμφάνισης του περιεχομένου τους. Οι ιστοσελίδες ξενοδοχείων είναι συχνά φορτωμένες με πολύ περιεχόμενο και αρκετές λειτουργίες, όπως μηχανή κρατήσεων, widget τιμών, pop up προσφορών, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη καθυστέρηση στην εμφάνιση του περιεχομένου.

Οι πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται ευρέως για την ανάπτυξη γενικών website, όπως Joomla, WordPress, Magento ή Drupal, δεν διαθέτουν κάποια ειδική βελτιστοποίηση για τα σαφώς απαιτητικότερα ξενοδοχειακά website. Αντίθετα, η λύση της Hotelwize έχει αναπτυχθεί με σαφή στόχευση την ανάπτυξη ιστοσελίδας ξενοδοχείου, επιτυγχάνοντας μοναδικές ταχύτητες στην εμφάνιση του περιεχομένου τού website σας.

Βελτίωση Κατάταξης στις Μηχανές Αναζήτησης

Οι μηχανές αναζήτησης έχουν κάνει ξεκάθαρο προ πολλού, ότι η ταχύτητα εμφάνισης περιεχομένου, τόσο σε desktop και laptop όσο και σε tablet και smartphone παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην κατάταξη των website.

Ειδικότερα η Google, με πρόσφατη τροποποίηση που πραγματοποίησε στον αλγόριθμό της και σχετικές ανακοινώσεις, κατατάσσει ως κύριους δείκτες τα Core Web Vitals:

  • Εμφάνιση Περιεχομένου (Visual Loading)
  • Διαδραστικότητα (Interactivity)
  • Σταθερότητα Περιεχομένου (Visual Stability)

Για τον έλεγχο της απόδοσης του website σε επίπεδο ταχύτητας η Google παρέχει το εργαλείο ελέγχου PageSpeed Insights. Τα website που αναπτύσσονται από την πλατφόρμα της Hotelwize επιτυγχάνουν βαθμολογίες έως και 99%, διασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη και υποστηρίζοντας αποτελεσματικά τις ενέργειες SEO του ξενοδοχείου σας.

Αποκτήστε νέα ιστοσελίδα ξενοδοχείου από τη Hotelwize και δώστε στο κατάλυμά σας την ψηφιακή παρουσία που του αξίζει.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ