Website ξενοδοχείου με την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Στην Hotelwize θέτουμε ως κύριο στόχο να παρέχουμε τα καλύτερα website ξενοδοχείων στους πελάτες που μας εμπιστεύονται, ενισχύοντας την εικόνα των καταλυμάτων, τις πωλήσεις και την κερδοφορία τους, ενώ παράλληλα εστιάζουμε στην παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης προς τους πελάτες μας.

Για πολλά καταλύματα η ανάπτυξη και διαχείριση website ξενοδοχείου αποτελεί πονοκέφαλο, συχνά λόγω λάθος επιλογής συνεργατών. Για την Hotelwize, η παροχή της ποιοτικότερης εξυπηρέτησης στους πελάτες μας αποτελεί κύρια προτεραιότητα, τόσο κατά την ανάπτυξη του νέου website όσο και μετά τη δημοσίευσή του.

Επιλογή του καλύτερου Canvas

Το καλύτερο Canvas για κάθε ξενοδοχείο είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και αναδεικνύει τα ισχυρότερα στοιχεία του που θα πείσουν τους πελάτες να επιλέξουν το κατάλυμα και να πραγματοποιήσουν απευθείας κρατήσεις.

Η ομάδα των ειδικών της Hotelwize αναλύει τις ανάγκες του ξενοδοχείου σας, σας παρουσιάζει τα σημαντικότερα στοιχεία του κάθε canvas τα οποία θα υποστηρίξουν καλύτερα την επιχείρησή σας και επιλέγει μαζί σας την καλύτερη πρόταση για το ξενοδοχείο σας.

Ανάπτυξη νέου website σε 7 ημέρες

Αμέσως μετά την επιλογή του Canvas και αφού λάβουμε το περιεχόμενο του website σας (κείμενα και φωτογραφίες) η ομάδα υποστήριξης της Hotelwize προχωράει στην ανάπτυξη του νέου σας website.

Αφού ετοιμαστεί το demo, βλέπουμε μαζί το αποτέλεσμα και προχωράμε σε επιμέρους βελτιστοποιήσεις. Μέσα σε μόλις 7 ημέρες το νέο σας website είναι έτοιμο και δημοσιεύεται φέρνοντας τη νέα εποχή στην ψηφιακή σας επικοινωνία!

Εξυπηρέτηση και μετά τη δημοσίευση

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοσίευσης του website δεν συνεπάγεται και τον τερματισμό της επικοινωνίας σας με την ομάδα εξυπηρέτησης της Hotelwize.

Με τη δημοσίευση του νέου σας website, σας εκπαιδεύουμε ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε μόνοι σας το εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον της Hotelwize και να ανανεώνετε εύκολα τα κείμενα και της φωτογραφίες σας.

Αν παρόλ' αυτά χρειαστείτε κάποια βοήθεια ή καθοδήγηση η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Hotelwize είναι στη διάθεσή σας για να σας υποστηρίξει σε κάθε απορία ή αίτημά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@hotelwize.com ή στο 2103005580 και μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα τα website και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης της Hotelwize!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ