Η Hotelwize παρέχει τα καλύτερα theme για website ξενοδοχείου με template που εστιάζουν στην πώληση

Read time: 3 min

Η αισθητική ενός website για μια επιχείρηση φιλοξενίας, αποτελεί έναν από τους κύριους παράγοντες επιτυχίας του. Αναζητώντας το καλύτερο template για website ξενοδοχείου, το κατάλυμα μπορεί να απευθυνθεί σε πληθώρα εναλλακτικών επιλογών. Ένα theme website ξενοδοχείου μπορεί να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του καταλύματος που θα προσελκύσουν τον επισκέπτη και θα τον πείσουν να επιλέξει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο για τη διαμονή του.

Πώς επιλέγουμε το καλύτερο theme για website ξενοδοχείου

To καλύτερο theme website ξενοδοχείου θα πρέπει να προσαρμόζεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε καταλύματος. Ένα theme δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ταυτόχρονα από ξενοδοχεία πολυτελείας σε κοσμοπολίτικα νησιά και από ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στο κέντρο μίας μεγαλούπολης. Κάθε τύπος καταλύματος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και αυτές θα πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη κατά τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας.

Η τεχνολογία η οποία χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη των εσωτερικών template ενός ξενοδοχειακού website είναι άλλος ένας σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη. Θα πρέπει να διασφαλίζεται ότι η προβολή του περιεχομένου της ιστοσελίδας θα γίνεται άμεσα και ότι η πλοήγηση θα είναι εύκολη και ασφαλής.

Επιπρόσθετα, είναι σημαντικό το hotel website template που θα επιλεχθεί να είναι προσαρμοσμένο για κάθε τύπο οθόνης (responsive design) αλλά και να είναι προσβάσιμο και από ΑμεΑ. Τα καλύτερα template website ξενοδοχείων οφείλουν να καλύπτουν όλες αυτές τις προϋποθέσεις.

Πώς αναπτύσσεται ένα theme website ξενοδοχείου από την Hotelwize

Η Hotelwize είναι εξειδικευμένη λύση για τη δημιουργία ξενοδοχειακών website. Μέσα από τη μακρόχρονη εμπειρία των designer της στα website ξενοδοχείου, αλλά και με την τεχνογνωσία τόσο των ειδικών software engineer όσο και των έμπειρων στελεχών του τουρισμού που την πλαισιώνουν, η Hotelwize δημιουργεί τα καλύτερα theme για website ξενοδοχείου, εστιασμένα στις απαιτήσεις κάθε τύπου καταλύματος. Στην ορολογία της Hotelwize, τα theme ξενοδοχείων, αναφέρονται ως Canvas καθώς είναι σχεδιασμένα ώστε να είναι ευέλικτα ως προς τη δομή του website και εξειδικευμένα ως προς τις ανάγκες κάθε τύπου ξενοδοχείου.

Η ομάδα της Hotelwize αναλύει τις ανάγκες και τα στοιχεία που διαφοροποιούν κάθε τύπο καταλύματος και τα αναπτύσσει τα Canvas της εστιάζοντας στα σημαντικά αυτά χαρακτηριστικά. Τα Canvas της Hotelwize δεν είναι απλά themes, αλλά αποτελούν τους καμβάδες πάνω στους οποίους δημιουργείται κάθε νέο website ξενοδοχείου από την ομάδα μας.

Η Hotelwize παρέχει εξειδικευμένα Canvas για κάθε κατάλυμα

Ανάλογα με τις ανάγκες της, κάθε επιχείρηση φιλοξενίας μπορεί να επιλέξει το Canvas που καλύπτει καλύτερα τις απαιτήσεις της. Αντίστοιχα, και η ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική μας διαμορφώνεται βάσει των αναγκών κάθε τύπου καταλύματος, παρέχοντας τα καλύτερα value-for-money template για website ξενοδοχείων.

Το κόστος για την ανάπτυξη ενός website για Βίλες, Διαμερίσματα ή Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, ανέρχεται μόλις σε 990 €. Η ομάδα των Canvas για τα συγκεκριμένα καταλύματα περιλαμβάνει μία σειρά από εναλλακτικές, όπως το Apartments & Suites Canvas.

Τα website για Ξενοδοχεία Πόλης, Θερινά Ξενοδοχεία, Χειμερινά Ξενοδοχεία ή για Πολλαπλά Καταλύματα αναπτύσσονται βάσει των αντίστοιχων καμβάδων με κόστος 1590 €. Ενδεικτικό παράδειγμα της συγκεκριμένης ομάδας καμβάδων αποτελεί το Cozy Hotel Canvas.

Για πιο απαιτητικές υλοποιήσεις για Resort Ξενοδοχεία, Design Hotel και Ξενοδοχεία Business, η γκάμα των καμβάδων περιλαμβάνει μια σειρά από επιλογές, όπως το Business Class Canvas με κόστος 2590 €.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ