Στη Hotelwize η εξυπηρέτηση πελατών περνάει σε άλλο επίπεδο

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η φιλοσοφία εξυπηρέτησης των επαγγελματιών του Τουρισμού, ειδικά σε χώρες με υψηλό αίσθημα φιλοξενίας όπως η Ελλάδα, είναι ένα από τα κύρια όπλα τους στην επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής ικανοποίησης των πελατών τους! Το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχουν στους πελάτες τους, αναζητούν λοιπόν οι ξενοδόχοι και από τους συνεργάτες τους.

Η Hotelwize είναι μία λύση που αναπτύχθηκε όχι μόνο από designers και software engineers με εμπειρία στα ξενοδοχειακά website, αλλά και από επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου, που μεταφέρουν την φιλοσοφία εξυπηρέτησης και στο χώρο της τεχνολογίας.

Η Hotelwize τοποθετεί στο επίκεντρο του συνόλου των λειτουργιών της την ξενοδοχειακή επιχείρηση και φροντίζει να παρέχει εμπειρία εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου.

Ανάλυση των Αναγκών του Καταλύματος

Κάθε κατάλυμα είναι ξεχωριστό, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και στόχους. Επικοινωνήστε με την ομάδα μας και συζητήστε μαζί μας σχετικά με το γενικότερο πλαίσιο λειτουργίας της μονάδας σας και πώς αυτό αλληλοεπιδρά με την online πραγματικότητα. Μαζί θα εντοπίσουμε τα σημεία στα οποία θα πρέπει να εστιάσουμε για την προβολή του καταλύματός σας και θα επιλέξουμε το καλύτερο σχέδιο για το νέο website σας.

Αμεσότητα - νέο website σε μόλις 7 ημέρες

Από τη στιγμή που θα επιλέξετε τον καμβά που ταιριάζει περισσότερο στο κατάλυμά σας, η ομάδα εξυπηρέτησης της Hotelwize σας καθοδηγεί για τη συλλογή του υλικού του νέου website σας. Όταν λάβουμε το υλικό, δεσμευόμαστε ότι το νέο website ξενοδοχείου σας θα είναι έτοιμο σε μόλις 7 εργάσιμες ημέρες!

Εξυπηρέτηση και μετά τη δημοσίευση!

Στην Hotelwize θεωρούμε ότι πέρα από την υποστήριξη για την άμεση και εύκολη δημιουργία ενός website ξενοδοχείου, είναι εξίσου σημαντική η υποστήριξη κάθε καταλύματος και μετά τη δημοσίευση της ιστοσελίδας. Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για κάθε τι που θα προκύψει και μετά τη δημιουργία του website.

Η λύση της Hotelwize για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα καταλύματα είναι η πλέον επαγγελματική επιλογή για τη δημιουργία του νέου website σας. Πέρα από το άριστο αποτέλεσμα στην αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια, η Hotelwize θέτει σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες των συνεργατών μας και φροντίζει να παρέχει άριστη εξυπηρέτηση για website ξενοδοχείων.

Το ξενοδοχείο σας αξίζει αυτή την εξυπηρέτηση. Εμπιστευθείτε τη στην Hotelwize!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ