Να επιλέξω Freelancer, Πλατφόρμα τύπου «Φτιάξ’το μόνος σου» ή Hotelwize;

Ανάγνωση: 3 λεπτά

Η αναζήτηση για την ανάπτυξη του καλύτερου website για το ξενοδοχείο ή το vacation rental σας είναι μία πολύπλοκη διαδικασία και περιλαμβάνει την εξέταση επιλογών από μικρές εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες (freelancer) ή πλατφόρμες δημιουργίας ιστοσελίδων «κάν΄ το μόνο σου».

Ποια είναι όμως η καλύτερη εναλλακτική, ποια τα θετικά ή αρνητικά στοιχεία κάθε επιλογής και μήπως υπάρχει κάποια λύση που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία όλων; Η Hotelwize έχει αναπτυχθεί με στόχο να καλύψει τα κενά κάθε εναλλακτικής και να σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το website που θα αναδείξει το κατάλυμά σας και θα λειτουργήσει ως ένα πολύτιμο εργαλείο προώθησης και αύξησης των πωλήσεών σας.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά κάθε επιλογής. Φυσικά δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε κάθε εταιρία, κάθε επαγγελματία ή κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά (πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις) αλλά περιλαμβάνουμε τα γενικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε κατηγορία, ενώ στη συνέχεια γίνεται μια πιο εκτενής ανάλυση των διαθέσιμων εναλλακτικών.

Freelancer ή Hotelwize;

Οι μικρές εταιρίες ή οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δημιουργούν website ξενοδοχείων συχνά αποτελούν μία καλή λύση για ένα «επαγγελματικό website» σε προσιτό κόστος. Η ποιότητα του αποτελέσματος ποικίλλει βέβαια ανάλογα με τις δεξιότητες των στελεχών τους σε επίπεδο τεχνολογίας αλλά και ποιότητας design. Συνηθέστερα οι freelancer επιλέγουν την παραμετροποίηση έτοιμων theme χρησιμοποιώντας open source πλατφόρμες (WordPress, Joomla, κλπ).

Οι προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι συγκεκριμένοι δημιουργοί ξενοδοχειακών website είναι να παράσχουν website υψηλής αισθητικής σαν να ήταν designers και από την άλλη να ακολουθούν τις συνεχείς αλλαγές σε επίπεδο τεχνολογικών αναγκών λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας (π.χ. ταχύτητα website) ή των αλλαγών στο νομικό πλαίσιο (π.χ. προστασία προσωπικών δεδομένων) ή των αλλαγών στις τάσεις (π.χ. κλείσιμο εκδρομών μέσα από το website του ξενοδοχείου). Επιπλέον, ανάλογα με το προσωπικό που απασχολεί κάθε εταιρία, η δημιουργία του website μπορεί τελικά να διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα. Αντίστοιχα, είναι συχνό το φαινόμενο μετά τη δημοσίευση του website να μην υπάρχει η απαραίτητη υποστήριξη προς το ξενοδοχείο.

H λύση της Hotelwize, από την άλλη διατηρεί το κόστος ενός νέου website σε προσιτά επίπεδα, απαντώντας σε όλα τα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν σε έναν freelancer. Η υψηλή αισθητική των website της Hotelwize, διασφαλίζεται μέσα από τα σχέδια βραβευμένων designer της εταιρίας, εξειδικευμένων σε ανάπτυξη ξενοδοχειακών ιστοσελίδων. Παράλληλα, η πλατφόρμα που έχει αναπτύξει η ομάδα των software engineer της Hotelwize, διασφαλίζει ταχύτητα, ασφάλεια και υποστήριξη όλων των κύριων απαιτήσεων σχετικά με νομικές ή κοινωνικές επιταγές (π.χ. website φιλικό προς ΑμεΑ). Ενώ σε επίπεδο υποστήριξης των πελατών της, η Hotelwize μπορεί να εξασφαλίσει την παράδοση του νέου website σε μόλις 7 ημέρες, και ως προς την υποστήριξη σας μετά την δημοσίευση του website σας οι άνθρωποι της Hotelwize είναι διαθέσιμη για εσάς

Στην ερώτηση λοιπόν «Freelancer ή Hotelwize», η Hotelwize αναδεικνύεται ως η καλύτερη επιλογή για το νέο website του ξενοδοχείου ή του ενοικιαζόμενου καταλύματός σας καθώς φέρνει τις λύσεις των μεγάλων digital agencies σε κόστος πολύ προσιτό.

Website Builder ή Hotelwize;

Η λογική των «φτιάξ' το μόνος σου» website builder είναι αρκετά δημοφιλής μεταξύ των ιδιοκτητών επιχειρήσεων που θέλουν να έχουν παρουσία στο internet σε όσο το δυνατό χαμηλότερο κόστος. Πόσο καλή είναι όμως η παρουσία αυτή και πόσο φθηνή στην πραγματικότητα;

Οι αυτοματοποιημένες λύσεις τύπου «Φτιάξ'το μόνος σου», συνήθως παρέχουν τη δυνατότητα να προστεθούν κάποιες βασικές λειτουργίες website και να δημιουργηθεί άμεσα ένα νέο website, χωρίς όμως να λαμβάνεται υπόψη η συνολική αισθητική του website και η εμπειρία του χρήστη σε αυτό. Μιλώντας γενικότερα για την εμπειρία του χρήστη, αναφερόμαστε στην αίσθηση που λαμβάνει ο πελάτης από το website, στο πόσο δελεαστικό γίνεται το κατάλυμα γι' αυτόν και στο κατά πόσο το website θα επιτελέσει τους στόχους του: να πείσει τον πελάτη να επιλέξει το κατάλυμα και να κάνει κράτηση απευθείας με το ξενοδοχείο.

Ουσιαστικά, τα website μέσα από πλατφόρμες τύπου «Φτιάξ'το μόνος σου» έχουν κυρίως διαδικαστικό χαρακτήρα και δεν λειτουργούν ως πραγματικό εργαλείο προώθησης του ξενοδοχείου, ενώ παράλληλα απαιτούν αρκετή προσπάθεια και από τον ιδιοκτήτη ή το προσωπικό του καταλύματος ώστε να δημιουργηθεί τελικά το website. Από τη μία το κατάλυμα μειώνει το κόστος επιλέγοντας την πιο φθηνή λύση, από την άλλη όμως αφιερώνει χρόνο και κόπο για τη δημιουργία της ιστοσελίδας, ενώ παράλληλα είναι πολύ πιθανό να χάνει έσοδα λόγω της ύπαρξης ενός website ερασιτεχνικού επιπέδου.

Η Hotelwize σας δίνει την ταχύτητα δημιουργίας νέου website που μπορούν να παρέχουν οι DIY πλατφόρμες website τύπου «Φτιάξ'το μόνος σου», διατηρώντας όμως σε υψηλό επίπεδο την αισθητική και την αποτελεσματικότητα του τελικού website. Το νέο website μπορεί να είναι έτοιμο σε 7 ημέρες και η όλη ανάπτυξη του πραγματοποιείται από την ομάδα της Hotelwize. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας δώσετε τα κείμενα και τις εικόνες που θα χρησιμοποιήσουμε. Μέσα από την ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική της Hotelwize για τις ανάγκες κάθε καταλύματος, τα website της αποτελούν την καλύτερη value-for-money λύση για νέα ιστοσελίδα ξενοδοχείου!

Η απάντηση στο "«Φτιάξ'το μόνος σου» ή Hotelwize", έχει ξεκάθαρη απάντηση ανάλογα με το βαθμό επαγγελματισμού που θέλει κάθε επιχειρηματίας να έχει σε ό,τι έχει να κάνει με το κατάλυμά του. Μία επιλογή DIY builder είναι ξεκάθαρα επιλογή ερασιτεχνικής παρουσίας στο internet η οποία μπορεί να στοιχίσει πολλαπλάσια στο κατάλυμα.

Freelancer, «Φτιάξ'το μόνος σου» ή Hotelwize;

Ποια είναι λοιπόν η καλύτερη λύση ανάμεσα στις μικρές εταιρίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις πλατφόρμες "DIY" και την λύση της Hotelwize;

Μέσα από την αναλυτική παρουσίαση και σύγκριση των εναλλακτικών, γίνεται ξεκάθαρο ότι η Hotelwize παρέχει την πλέον ολοκληρωμένη λύση για τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα καταλύματα, με website υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας αιχμής και άριστη εξυπηρέτηση, σε προσιτές τιμές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε καταλύματος. Το ξενοδοχείο σας αξίζει αυτή την αναβάθμιση. Εμπιστευθείτε τη στην Hotelwize!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ