Η Hotelwize κερδίζει Χρυσό Βραβείο στα Tourism Awards 2023 για το Web Content Personalization

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η Hotelwize, η καινοτόμος πλατφόρμα μας για ιστοσελίδες ξενοδοχείων, έλαβε το Χρυσό Βραβείο στα Tourism Awards 2023 για τη λειτουργία Εξατομίκευσης Περιεχομένου Ιστού. Η τεχνολογία αιχμής τής Hotelwize επαναπροσδιορίζει τα website για τον κλάδο της φιλοξενίας, επιτρέποντας στα ξενοδοχεία να δημιουργούν μια εξατομικευμένη εμπειρία για τους επισκέπτες των ιστοσελίδων τους.

Η λειτουργία Web Content Personalization τής Hotelwize επιτρέπει στα ξενοδοχεία να προσδιορίζουν τον τύπο πελάτη για κάθε επισκέπτη του website τους και να του παρουσιάζουν το περιεχόμενο που είναι πιο κοντά στις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της παρακολούθησης των προτιμήσεών τους κατά τη διαδικασία κράτησης ή μέσω του εντοπισμού της καμπάνιας μάρκετινγκ από την οποία έφτασαν στον ιστότοπο.

Δημιουργώντας διαφορετικές persona για τα κύρια κοινά-στόχους της στρατηγικής μάρκετινγκ τού ξενοδοχείου, με βάση παράγοντες όπως ο αριθμός των επισκεπτών, η διάρκεια διαμονής, η χώρα προέλευσης, η χρησιμοποιούμενη συσκευή και η περίοδος διαμονής, οι ξενοδόχοι μπορούν να εμφανίζουν σχετικό περιεχόμενο σε κάθε τύπο πελάτη και να αποφεύγουν την εμφάνιση γενικού ή μη-σχετικού περιεχομένου.

Με τη δυνατότητα εξατομίκευσης περιεχομένου ιστού της Hotelwize και την ενεργοποίησή της μέσω deep linking, τα ξενοδοχεία μπορούν να δημιουργούν μια εντελώς νέα έκδοση του website τους για κάθε τύπο πελάτη, παρέχοντας μια ολιστική ψηφιακή εμπειρία για τα κοινά τους, εκμηδενίζοντας παράλληλα την ανάγκη για τη δημιουργία landing page με περιορισμένο περιεχόμενο και λειτουργίες.

Οι στοχευμένες καμπάνιες μάρκετινγκ στις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους ξενοδόχους για να οδηγήσουν τους επισκέπτες απευθείας στο περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει, διευκολύνοντάς τους να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται και να προχωρήσουν σε κράτηση.

Η απονομή στη Hotelwize του Χρυσού Βραβείου στα Tourism Awards 2023 αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης της εταιρείας στην καινοτομία και την αριστεία. Η λειτουργία Web Content Personalization για ιστοσελίδες ξενοδοχείων έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον ξενοδοχειακό κλάδο και η Hotelwize εξακολουθεί να εργάζεται εντατικά για να συνεχίσει να προσφέρει τις πλέον καινοτόμες λύσεις για ιστοσελίδες ξενοδοχείων.

Με τη δυνατότητα Εξατομίκευσης Περιεχομένου Ιστού της Hotelwize, οι ξενοδόχοι μπορούν να προσφέρουν μια εξατομικευμένη εμπειρία στους επισκέπτες τους, που ενισχύει την σύνδεσή τους με το brand του ξενοδοχείου και τους ενθαρρύνει να πραγματοποιούν απευθείας κρατήσεις.

Η Hotelwize ανοίγει το δρόμο για καινοτόμες λύσεις για ιστοσελίδες ξενοδοχείων και το Χρυσό Βραβείο στα Tourism Awards 2023 αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας να παρέχουμε εξαιρετικά website στους πελάτες μας!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ