Website ξενοδοχείου με Design που αναδεικνύει το κατάλυμα

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η επιλογή του καλύτερου σχεδίου για ένα νέο website ξενοδοχείου δεν είναι ποτέ εύκολη και απαιτεί να ληφθούν υπόψη πολλές και ποικίλες παράμετροι. Μέγιστη σημασία δίνεται - δικαίως - στην αισθητική του website, αφού είναι αυτή η οποία θα παίξει το σημαίνοντα ρόλο και στην αγοραστική συμπεριφορά των δυνητικών πελατών.

Αρκεί όμως το website ενός ξενοδοχείου να είναι απλά ωραίο; Η «καλή αισθητική» εξαντλείται στο όμορφο σχέδιο και τον επιτυχημένο συνδυασμό χρωμάτων;

Η σημασία της καλής αισθητικής

Το τι ορίζεται ως καλή αισθητική είναι συχνά θέμα υποκειμενικών απόψεων. Αυτό που όμως μπορεί να γίνει κοινά αποδεκτό είναι η σημασία του ότι η αισθητική ενός website ξενοδοχείου θα πρέπει να συνάδει με το ύφος του καταλύματος και να υπογραμμίζει τα θετικά χαρακτηριστικά του.

Όταν λοιπόν επιλέγεται το σχέδιο ενός website δεν θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη μόνο η προσωπική αισθητική του ιδιοκτήτη ή των στελεχών μίας ξενοδοχειακής επιχείρησης, αλλά να δίνεται η δέουσα σημασία στο κατά πόσο το συγκεκριμένο σχέδιο υποστηρίζει τη λειτουργία και αναδεικνύει το χαρακτήρα και τις υπηρεσίες της μονάδας.

Με αυτό τον τρόπο, η επιχείρηση μπορεί να είναι βέβαιη ότι θα προσελκύσει αποτελεσματικά το κοινό-στόχο της και θα προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του καταλύματος και τις επιμέρους παροχές της.

Εξειδικευμένο Design για κάθε τύπο καταλύματος

Θέτοντας ως κύριο χαρακτηριστικό των υλοποιήσεών της το γεγονός ότι κάθε τύπος καταλύματος διαθέτει διαφορετικά στοιχεία που θα πρέπει να παρουσιαστούν και να αναδειχθούν, η Hotelwize αναπτύσσει εξειδικευμένους καμβάδες που εστιάζουν στα στοιχεία αυτά, ενισχύοντας την προβολή τους και υπογραμμίζοντας την διαφοροποίηση του καταλύματος.

Έτσι, η Hotelwize προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιλογών σχετικά με το design κάθε ξενοδοχειακού website, ανάλογα με τον τύπο του καταλύματος.
Μεταξύ άλλων, οι καμβάδες της Hotelwize καλύπτουν τις ανάγκες των εξής καταλυμάτων:

  • Ξενοδοχεία Πόλης
  • Καλοκαιρινά Θέρετρα
  • Χειμερινά Καταλύματα
  • Ξενοδοχεία Πολυτελείας
  • Ξενοδοχεία Boutique
  • Design Ξενοδοχεία
  • Business Ξενοδοχεία
  • Βίλες
  • Διαμερίσματα
  • Αλυσίδες Καταλυμάτων
  • Εταιρείες Διαχείρισης Ακινήτων Βραχυχρόνιας Μίσθωσης

Σε κάθε ένα από τα Canvas της Hotelwize η αισθητική του design επικεντρώνεται στην προβολή των ισχυρότερων χαρακτηριστικών κάθε τύπου καταλύματος, στοχεύοντας στην ανάδειξή τους και αντίστοιχα στην προσέλκυση των δυνητικών πελατών.

Επικοινωνήστε με την ομάδα των ειδικών της Hotelwize, μοιραστείτε μαζί μας τα κύρια χαρακτηριστικά του καταλύματός σας και τους στόχους σας σχετικά με την online παρουσία σας, ώστε να επιλέξουμε μαζί την αισθητική που θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το κατάλυμά σας!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ