Απλά βήματα για κατασκευή website ξενοδοχείου

Ανάγνωση: 3 λεπτά

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος της φιλοξενίας τα τελευταία χρόνια αναδεικνύουν πόσο σημαντικό είναι για κάθε κατάλυμα διαμονής να έχει ολοκληρωμένη παρουσία στο διαδίκτυο με κύριο σημείο αναφοράς ένα ποιοτικό και αποτελεσματικό website ξενοδοχείου.

Πώς μπορώ να αποκτήσω εύκολα το καλύτερο website ξενοδοχείου για το κατάλυμά μου;

Η Hotelwize έχει αναπτύξει μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία μέσα από την οποία κάθε επιχείρηση φιλοξενίας μπορεί να αποκτήσει χωρίς κόπο και γρήγορα το καλύτερο website για το κατάλυμά της, ενισχύοντας τo brand της και τις πωλήσεις της!

Η κατασκευή website ξενοδοχείου, ξεκινάει με την επικοινωνία με την ομάδα της Hotelwize για να συζητήσετε μαζί μας σχετικά με την διαδικτυακή εικόνα τού καταλύματός σας και πώς μπορούμε να σας υποστηρίξουμε.

Νέο website ξενοδοχείου σε ελάχιστα βήματα

1. Παραμετροποίηση Website

Αφού επιλέξουμε μαζί το Canvas που θα αναδείξει καλύτερα την επιχείρησή σας, η ομάδα Design και Development της Hotelwize θα το παραμετροποιήσει βάσει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του καταλύματός σας.

2. Επιμέλεια Περιεχομένου

Η κατασκευή website ξενοδοχείου στη Hotelwize είναι υπόθεση κατά την οποία αναλαμβάνει τα πάντα η ομάδα μας! Η ομάδα της Hotelwize θα ενσωματώσει στο website σας τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τα κείμενα που θα μας δώσετε, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιήσει ενέργειες προσθήκης των απαιτούμενων παραμέτρων SEO και βελτιστοποίησης του τελικού αποτελέσματος. Τέλος η κατασκευή του website για το ξενοδοχείο σας ολοκληρώνεται με τη σύνδεση τηςμηχανής κρατήσεων στο website καθώς και με όποια άλλη εφαρμογή έχετε επιλέξει για να υποστηρίξετε τις διαδικτυακές πωλήσεις του ξενοδοχείου (π.χ. εφαρμογές σύγκρισης τιμών, εφαρμογές για online κράτηση δραστηριοτήτων, online chat)

3. Δημοσίευση Website

Αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος τού τελικού αποτελέσματος τόσο από πλευράς Hotelwize, όσο και από εσάς, το νέο website σας δημοσιεύεται! Έχετε πλέον στα χέρια σας έναν πόλο έλξης κρατήσεων. Παρουσιάστε το ξενοδοχείο σας, προωθήστε το website σας, διαχειριστείτε τις απευθείας κρατήσεις σας και εξυπηρετήστε τους πελάτες σας!

4. Εξυπηρέτηση Πελατών

Στη Hotelwize η κατασκευή website ξενοδοχείου ολοκληρώνεται με την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη μας και μετά τη δημοσίευση του website όμως είμαστε δίπλα σας. Για τη Hotelwize ένα από τα σημαντικότερα βήματα του website είναι η εξυπηρέτησή μας προς εσάς, ακόμη και μετά τη δημοσίευση τού website σας. Σας εκπαιδεύουμε ώστε να μπορείτε να ενημερώσετε εύκολα μόνοι σας το περιεχόμενο του website σας, και παραμένουμε δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε παρέχοντας επικοινωνία από πολλαπλά κανάλια (email, τηλέφωνο, chat, messenger).

Αποκτήστε κι εσείς ένα επιτυχημένο website ξενοδοχείου για το κατάλυμά σας!

Η Hotelwize έχει ήδη να επιδείξει εκατοντάδες επιτυχημένα website ξενοδοχείων και καταλυμάτων διαμονής με πελάτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η αποτελεσματικότητα της λύσης Hotelwize, σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά design, την προηγμένη τεχνολογία της πλατφόρμας μας αλλά και τη σημασία που δίνουμε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, επιβεβαιώνονται τόσο από την υψηλή βαθμολογία που λαμβάνει η Hotelwize σε διεθνή website αξιολόγησης όσο και από τη βράβευσή μας σε αντίστοιχους θεσμούς στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ.

Κάντε την πρώτη κίνηση και επικοινωνήστε με την ομάδα τής Hotelwize στο sales@hotelwize.com ή στο 2103005580. Το νέο website σας απέχει μόλις 3 βήματα!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ