Πλατφόρμα Hotelwize για την ανάπτυξη website ξενοδοχείου

Ανάγνωση: 3 λεπτά

Η Hotelwize είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πλέον καινοτόμες και εξελιγμένες λύσεις για την ανάπτυξη ξενοδοχειακών website. Η βραβευμένη για την τεχνολογία αιχμής της πλατφόρμα της Hotelwize περιλαμβάνει μία σειρά από χαρακτηριστικά και λειτουργίες που την αναδεικνύουν ως την καλύτερη λύση για δημιουργία νέου website ξενοδοχείου.

Τα Website της Hotelwize διακρίνονται για την εκπληκτική ταχύτητα εμφάνισης περιεχομένου, για τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας με anti-hacking αρχιτεκτονική, για την ευρεία γκάμα διασυνδέσεων με εφαρμογές τρίτων, αλλά και για το εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ανανεώνουν εύκολα και άμεσα το περιεχόμενο του website τους.

Ταχύτητα

Η Hotelwize διασφαλίζει την εμφάνιση του περιεχομένου των website ξενοδοχείων που αναπτύσσει σε εκπληκτικές ταχύτητες, επιτυγχάνοντας αποδόσεις έως και 99% στους αντίστοιχους ελέγχους της Google.

Σε αντίθεση με τις συνήθεις πλατφόρμες open-source που χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη website ή και τις custom λύσεις που απευθύνονται σε website διάφορων κλάδων, η πλατφόρμα της Hotelwize εστιάζει στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των ξενοδοχειακών website, βελτιστοποιώντας την αρχιτεκτονική της ώστε να εξυπηρετεί τις εξειδικευμένες ανάγκες τους. Η ταχύτητα εμφάνισης περιεχομένου στα ξενοδοχειακά website της Hotelwize, εγγυάται την καλύτερη εμπειρία χρήστη για τους δυνητικούς πελάτες των ξενοδοχείων.

Ασφάλεια

Η αρχιτεκτονική ανάπτυξης και προβολής των σελίδων των website της Hotelwize, διασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας και προστασίας των δεδομένων των ξενοδοχείων και των πελατών τους.

Μέσα από την πρακτική αυτόματης δημιουργίας static HTML αρχείων, αποκλείεται οποιαδήποτε ενέργεια προσθήκης ψεύτικου περιεχομένου ή εγκατάστασης κακόβουλου λογισμικού από κακόβουλους χρήστες.

Συνδεσιμότητα

Μία από τις κύριες προκλήσεις στα website ξενοδοχείων είναι η διασύνδεσή τους με εφαρμογές τρίτων και η ομαλή τους λειτουργία. Υπηρεσίες όπως οι μηχανές κρατήσεων και τα widget παρουσίασης τιμών είναι λειτουργίες που πλέον απαντώνται σε πληθώρα website, αλλά συχνά παρατηρούνται θέματα δυσλειτουργίας ή επιβάρυνσης της σελίδας.

Η Hotelwize αναπτύσσει custom plugin διασύνδεσης των κύριων εφαρμογών τρίτων με την πλατφόρμα και τα website που αναπτύσσει, διασφαλίζοντας την άψογη ενσωμάτωση και λειτουργία τους. Ανάμεσα στις εφαρμογές που είναι ήδη διασυνδεδεμένες με την πλατφόρμα της Hotelwize περιλαμβάνονται οι δημοφιλέστερες λύσεις για Μηχανές Κρατήσεων, Widget Σύγκρισης Τιμών, Chat, Μηχανές Κρατήσεων Δραστηριοτήτων και Εστιατορίων, Σχόλια Πελατών και Υπηρεσίες Newsletter.

Διαχειριστικό Περιβάλλον (CMS)

Η πλατφόρμα της Hotelwize έχει σχεδιαστεί με βασικό γνώμονα την ευκολία χρήσης από κάθε χρήστη, ανεξαρτήτως της εξοικείωσής του με παρόμοιες πλατφόρμες ανάπτυξης περιεχομένου. Μέσα από ένα απλό και ξεκάθαρο διαχειριστικό, κάθε χρήστης μπορεί να ανανεώσει εύκολα και άμεσα το περιεχόμενο του website του.

Παράλληλα, η δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων backup, παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιήσουν οποιεσδήποτε αλλαγές χωρίς άγχος, εφόσον το website τους μπορεί να επανέλθει εύκολα στην προηγούμενη κατάστασή του ανά πάσα στιγμή.

Η πλατφόρμα της Hotelwize δίνει στους επαγγελματίες του τουρισμού όλα τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το website του ξενοδοχείου τους.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ