Η σημασία της ταχύτητας στα ξενοδοχειακά website

Ανάγνωση: 3 λεπτά

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα website ξενοδοχείων, είναι να συνδυάσουν την υψηλή αισθητική που απαιτείται για να προσελκύσουν νέους πελάτες με την ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων τους. Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα όπου - εντυπωσιακά κατά τα άλλα - website δημιουργούν αρνητική εμπειρία πλοήγησης, λόγω της καθυστέρησης που παρουσιάζουν κατά την εμφάνιση του περιεχομένου τους.

Από την άλλη, θέλοντας να βελτιώσουν την ποιότητα των αποτελεσμάτων τους, οι μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης με πρώτη την Google, έχουν θέσει ως κύριο παράγοντα για την βελτίωση της θέσης ενός website, την ταχύτατη εμφάνιση των σελίδων του.

Πώς μετράμε την ταχύτητα ενός website

Ο προφανής τρόπος ελέγχου της ταχύτητας εμφάνισης του περιεχομένου ενός website είναι ανοίγοντάς το στον browser του υπολογιστή ή του smartphone μας. Η μέτρηση αυτή όμως δεν είναι η πιο αντικειμενική καθώς εξαρτάται και από τρίτους παράγοντες, όπως η ταχύτητα της σύνδεσης μας αλλά και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε.

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές στο internet όπου μπορεί κανείς να ελέγξει την απόδοση και την ταχύτητα ενός website. Μία από τις πλέον δημοφιλείς και αξιόπιστες είναι αυτή της ίδιας της Google. Για να ελέγξετε την απόδοση του website σας αρκεί να μπείτε στην εφαρμογή PageSpeed Insights και να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας σας. Η εφαρμογή θα σας παρουσιάσει τη συνολική βαθμολογία του website σας (σε κλίμακα από 0 έως 100) και θα εμφανίσει τα σημεία που χρήζουν βελτίωσης.

Τι πρέπει να κάνω για να αυξήσω την ταχύτητα του website μου;

Ελέγξτε την αναφορά που σας δίνει η εφαρμογή PageSpeed Insights και συζητήστε τα θέματα που εμφανίζονται σε αυτή με την εταιρία που σας έφτιαξε το website σας. Κάποια από αυτά τα θέματα είναι κρίσιμα και βαρύνουσας σημασίας και κάποια άλλα είναι μικρά θέματα που δεν έχουν ουσιαστική επίπτωση στην αξιολόγηση του website σας.

Φροντίστε να ασχοληθείτε με τα κρίσιμα σημεία, ώστε αυτά να απαλειφθούν και η βαθμολογία του website σας να ανέβει τουλάχιστον πάνω από 50 και να πλησιάσει όσο γίνεται στη βέλτιστη βαθμολογία 90-100.

H Hotelwize ξεχωρίζει με επιδόσεις έως και 99!

Τα περισσότερα website ξενοδοχείων δημιουργούνται σε open-source πλατφόρμες όπως η WordPress, η Joomla, η Drupal και η Magento, οι οποίες δεν μπορούν να επιτύχουν σημαντικά αποτελέσματα στο θέμα της ταχύτητας. Παράλληλα, εάν ο server που φιλοξενεί το website βρίσκεται γεωγραφικά μακριά από τη θέση του χρήστη, τότε παρουσιάζεται επιπλέον καθυστέρηση.

Η νέα πλατφόρμα της Hotelwize έχει δημιουργηθεί με ιδιαίτερη έμφαση στην βελτιστοποίηση της τεχνολογίας και στην απόδοση σε επίπεδο ταχύτητας χρησιμοποιώντας μια αρχιτεκτονική που δημιουργεί static HTML σελίδες όταν οι χρήστες επισκέπτονται το website σας, με αποτέλεσμα τα website ξενοδοχείων που δημιουργούνται από την Hotelwize να επιτυγχάνουν βαθμολογίες έως και 99, γεγονός που έχει άμεσο αντίκτυπο τόσο στην εμπειρία του χρήστη όσο και στην κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης!

Επιπλέον, η αρχιτεκτονική της πλατφόρμας της Hotelwize, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του geo replication εξασφαλίζει την γρήγορη εμφάνιση του website χωρίς μειώσεις στην ταχύτητα από οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο και αν επισκέπτεται ο χρήστης το website του ξενοδοχείου σας.

Εμπιστευθείτε την Hotelwize για τη νέα παρουσία του καταλύματός σας στο διαδίκτυο και εκμεταλλευτείτε τις υψηλές ταχύτητες που επιτυγχάνει η τεχνολογία αιχμής της Hotelwize.
Το ξενοδοχείο σας αξίζει αυτή την απόδοση. Εμπιστευθείτε τη στην Hotelwize!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ