Αυτόματες Λεζάντες Εικόνων για το Website σας με την τεχνολογία AI

Ανάγνωση: 3 λεπτά

Ενισχύστε το SEO και διασφαλίστε τη συμμόρφωσή σας με το WCAG2

Στη Hotelwize έχουμε αναπτύξει τη νέα λειτουργία AI Image Cognitive Service, μια πρωτοποριακή δυνατότητα που βελτιώνει τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σας και προσφέρει στους επισκέπτες σας μια βελτιωμένη εμπειρία περιήγησης.

Πρόσφατα δεδομένα δείχνουν ότι τα website που διαθέτουν εικόνες με ακριβείς λεζάντες ALT έχουν έως και 47% περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστούν στα κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη, το νέο εργαλείο μας δημιουργεί λεζάντες πλούσιες σε λέξεις-κλειδιά για όλες τις εικόνες στην ιστοσελίδα τού ξενοδοχείου σας.

Εκμεταλλευτήκαμε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να προσφέρουμε τη νέα μας υπηρεσία AI Image Cognitive Service για αυτόματη δημιουργία ετικετών εικόνων, μια δυνατότητα που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο διαχείρισης του περιεχομένου στις ιστοσελίδες ξενοδοχείων, τηρώντας παράλληλα τις Οδηγίες Προσβασιμότητας Περιεχομένου Ιστού (WCAG2), και υποστηρίζοντας άψογα τις ενέργειες Βελτιστοποίησης Μηχανών Αναζήτησης (SEO).

Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για την αυτοματοποίηση περιεχομένου για ιστοσελίδες ξενοδοχείων

Στον κόσμο της φιλοξενίας, η ποιότητα του οπτικού περιεχομένου παίζει κρίσιμο ρόλο. Η μη αυτόματη δημιουργία και διαχείριση αυτού του περιεχομένου μπορεί να είναι μια χρονοβόρα εργασία, ειδικά όταν πρόκειται για την προσθήκη των απαραίτητων ετικετών και περιγραφών. Η Hotelwize δίνει τη λύση με τη λειτουργία AI Image Cognitive Service.

Χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη και προηγμένες τεχνικές μηχανικής εκμάθησης, το σύστημά μας δημιουργεί αυτόματα περιγραφικές λεζάντες για όλες τις εικόνες που ανεβαίνουν στο website ξενοδοχείου. Έτσι, παρακάμπτεται η ανάγκη για χειροκίνητη εισαγωγή και εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται ότι όλες οι εικόνες έχουν σωστά και αποτελεσματική επισήμανση.

Βελτιστοποιήστε το SEO σας με λεζάντες που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Το Search Engine Optimization (SEO) είναι απαραίτητο για την ενίσχυση της προβολής της ιστοσελίδας τού ξενοδοχείου σας σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google. Μια πτυχή του SEO που συχνά παραβλέπεται είναι οι λεζάντες εικόνων. Αυτές οι περιγραφές, που χρησιμοποιούνται ως κείμενο ALT σε HTML, αποτελούν ένα κρίσιμο στοιχείο για τη βελτίωση του SEO του website σας, καθώς βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν το περιεχόμενο των εικόνων σας.

Με την υπηρεσία AI Image Cognitive Service για ιστοσελίδες ξενοδοχείων, σε κάθε εικόνα στο website σας θα εκχωρηθεί μια σχετική λεζάντα πλούσια σε λέξεις-κλειδιά, βελτιώνοντας την απόδοση SEO και αυξάνοντας την οργανική σας επισκεψιμότητα, ενισχύοντας την προβολή της ιστοσελίδας σας.

Διασφάλιση συμμόρφωσης με το WCAG2

Με αυξημένη την ανάγκη για την ανάπτυξη περισσότερων ψηφιακών χώρων χωρίς αποκλεισμούς, η τήρηση των Οδηγιών Προσβασιμότητας Περιεχομένου Ιστού (WCAG2) είναι πιο σημαντική από ποτέ. Οι συγκεκριμένες οδηγίες διασφαλίζουν ότι το website σας είναι προσβάσιμο σε όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με αναπηρία.

Οι εικόνες στη ιστοσελίδα τού ξενοδοχείου σας αποτελούν σημαντικό θέμα για χρήστες με προβλήματα όρασης. Χωρίς κείμενο ALT, αυτοί οι χρήστες μπορεί να χάσουν βασικές πληροφορίες. Η λειτουργία AI Image Cognitive Service χρησιμοποιεί την Τεχνητή Νοημοσύνη για ιστοσελίδες ξενοδοχείων και δημιουργεί αυτόματα κείμενο ALT για κάθε εικόνα, διασφαλίζοντας ότι το website σας είναι συμβατό με το WCAG2. Κάνοντας την ιστοσελίδα τού ξενοδοχείου σας ευκολότερα προσβάσιμη, επιτυγχάνετε να απευθυνθείτε σε ένα ευρύτερο κοινό, προωθώντας την προσβασιμότητα και βελτιώνοντας την εμπειρία χρήστη για όλους.

Η νέα μας υπηρεσία AI Image Cognitive Service είναι ένα ακόμη βήμα στη διαρκή δέσμευσή μας να παρέχουμε την πλέον προηγμένη και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα ανάπτυξης ιστοσελίδων ξενοδοχείω. Χρησιμοποιώντας AI για ιστοσελίδες ξενοδοχείων, αυτοματοποιούμε τη δημιουργία περιεχομένου, βελτιώνουμε το SEO και διασφαλίζουμε τη συμμόρφωση με το WCAG2, βοηθώντας σας να προσφέρετε μια καλύτερη, πιο προσιτή διαδικτυακή εμπειρία για όλους τους χρήστες.

Μέσω της νέας δυνατότητας τής Hotelwize, η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας θα είναι όχι μόνο πιο αποτελεσματική αλλά και πιο προσβάσιμη και ανιχνεύσιμη.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ