Πλατφόρμα Hotelwize για Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων

Ανάγνωση: 3 λεπτά

Όταν μία επιχείρηση επιλέγει μία νέα ιστοσελίδα ξενοδοχείου συνήθως επικεντρώνεται στην αισθητική, στα διάφορα εφέ που θα εντυπωσιάσουν τον χρήστη και έως ένα βαθμό στη λειτουργικότητα του website και την επάρκεια της πληροφορίας που αυτό περιλαμβάνει. Αυτό που όμως παραβλέπεται, είναι μία από τις πιο βασικές παραμέτρους επιτυχίας ενός website: η τεχνολογία.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη των ιστοσελίδων ξενοδοχείων, παίζει κρίσιμο ρόλο τόσο στην ασφάλεια των δεδομένων του ξενοδοχείου και των πελατών του, όσο και στην προώθηση του website στις μηχανές αναζήτησης.

Οι πιο διαδεδομένες open-source πλατφόρμες ανάπτυξης ιστοσελίδων, όπως η WordPress και η Joomla, παρουσιάζουν σημαντικά θέματα στην ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων τους. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο κατά το οποίο website ξενοδοχείων με εντυπωσιακή αισθητική, για τα οποία έχουν επενδυθεί μεγάλα ποσά, να υστερούν σε ταχύτητα φόρτωσης και να δημιουργούν αρνητική εμπειρία στους δυνητικούς πελάτες γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί με εξειδικευμένο λογισμικό για ξενοδοχεία. Παράλληλα, οι χαμηλές αποδόσεις σχετικά με την ταχύτητα στις μετρήσεις των μηχανών αναζήτησης έχουν ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση της σημασίας τους και τον παραγκωνισμό τους στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης, τόσο στην Google όσο και σε άλλες αντίστοιχες μηχανές.

Επιπρόσθετα, η μορφή ανάπτυξης της τεχνολογίας στις πλατφόρμες open-source που χρησιμοποιούνται από την πλειονότητα των εταιριών ανάπτυξης website, αφήνει ανοιχτά «παράθυρα» για κακόβουλες ενέργειες από hacker, κάνοντας ευάλωτα τα δεδομένα των πελατών του καταλύματος και , αφήνοντας έκθετη την ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Η Hotelwize δίνει τη λύση

Αναγνωρίζοντας τα σημαντικά αυτά θέματα απόδοσης και ασφάλειας, η Hotelwize σχεδίασε και υλοποίησε τη νέα της πλατφόρμα η οποία στηρίζεται σε τεχνολογία αιχμής, που από τη μία εκτινάσσει την απόδοση μίας σελίδας ξενοδοχείου από πλευράς ταχύτητας, ενώ από την άλλη την προφυλάσσει από κακόβουλες ενέργειες τύπου hack.

Ταχύτητα

Η πλατφόρμα της Hotelwize διασφαλίζει την εμφάνιση των σελίδων ενός ξενοδοχειακού website σε ελάχιστα χιλιοστά του δευτερολέπτου, επιτυγχάνοντας παράλληλα κορυφαίες αποδόσεις, έως και 99%, στην αντίστοιχη βαθμολόγηση της Google. Μέσα από τις εκπληκτικές ταχύτητες φόρτωσης των ιστοσελίδων της Hotelwize, η εμπειρία των πελατών των ξενοδοχείων που εμπιστεύονται την λύση μας γίνεται άριστη, ενώ παράλληλα τα website επιβραβεύονται από τις μηχανές αναζήτησης όπως η Google, και προβάλλονται σε υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ασφάλεια

Η αρχιτεκτονική εμφάνισης του περιεχομένου των σελίδων της Hotelwize, κλείνει κάθε δυνατότητα hacking στις σελίδες του website σας, προστατεύοντας τα δεδομένα των πελατών σας και διασφαλίζοντας την επιχείρησή σας απέναντι σε κακόβουλες ενέργειες. Η πλατφόρμα Hotelwize έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας τεχνολογία αυτόματης δημιουργίας static HTML αρχείων ώστε οι κακόβουλοι χρήστες να μην μπορούν να κλέψουν το περιεχόμενό σας, να ανεβάσουν ψεύτικο περιεχόμενο στις σελίδα σας ή να εγκαταστήσουν κακόβουλα λογισμικά στο website σας.

Συνδεσιμότητα

Η πλατφόρμα της Hotelwize έχει υλοποιήσει ήδη την υποδομή ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με μία σειρά προσεκτικά επιλεγμένων υπηρεσιών τρίτων για να ενδυναμώσετε τη λειτουργικότητα του website σας, βάσει των αναγκών του καταλύματός σας.

Ενδεικτικά, κάποιες από τις κύριες υπηρεσίες που είναι ήδη διασυνδεδεμένες είναι:

  • Μηχανές Κρατήσεων
  • Widget Σύγκρισης Τιμών
  • Εφαρμογή Chat
  • Μηχανή Κράτησης Δραστηριοτήτων/Εστιατορίων
  • Σχόλια Πελατών
  • Υπηρεσίες Newsletter

Η νέα πλατφόρμα της Hotelwize έχει αναπτυχθεί από την έμπειρη ομάδα software engineer της εταιρίας, με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία ξενοδοχειακών website και στις εξειδικευμένες ανάγκες που αυτά έχουν. Μέσα από το νέο Control Panel της πλατφόρμας η διαχείριση του περιεχομένου γίνεται πολύ απλή και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη να ανανεώνει εύκολα και άμεσα τις εικόνες και τα κείμενα στο website του, ενώ παράλληλαέχοντας πάντα την η ομάδα υποστήριξης της Hotelwize στο πλευρό του. είναι πάντα στη διάθεση των πελατών μας.

Επιλέξτε τη λύση της Hotelwize για το website του ξενοδοχείου σας και εκμεταλλευτείτε τις καινοτομίες που φέρνει η νέα πλατφόρμα δημιουργίας website.

Το κατάλυμά σας αξίζει το καλύτερο λογισμικό για ξενοδοχεία. Επιλέξτε τη Hotelwize!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ