Liquid e-Commerce: Η απόλυτη καινοτομία στα website ξενοδοχείων

Ανάγνωση: 3 λεπτά

Στη Hotelwize οραματιστήκαμε τη νέα εποχή των website ξενοδοχείων και μεταφέραμε την ευκολία χρήσης των ηλεκτρονικών καταστημάτων στα website κάθε τύπου καταλύματος.

Μέσα από την τεχνολογία Liquid e-Commerce η διαδικασία κράτησης ενσωματώνεται στο website του ξενοδοχείου, ενώ παράλληλα μία σειρά από επιμέρους λειτουργίες αναδεικνύει τη δυνατότητα απευθείας κράτησης και ενισχύει την αποτελεσματικότητα του ξενοδοχειακού website σε επίπεδο απευθείας κρατήσεων και upselling.

Ενσωμάτωση διαδικασίας κράτησης στο website

Στην πλειονότητα των website ξενοδοχείων, όταν ο πελάτης επιλέγει να πραγματοποιήσει κράτηση, οδηγείται σε εξωτερικό σύνδεσμο ο οποίος είναι σε διαφορετικό url, με διαφορετική αισθητική και σαφώς διαφορετική εμπειρία χρήστη. Μία τέτοια πρακτική μειώνει την εμπιστοσύνη του πελάτη προς τη διαδικασία κράτησης, προκαλεί σύγχυση και συχνά έχει ως αποτέλεσμα τη ματαίωση της απευθείας κράτησης.

Μέσα από την τεχνολογία Liquid της Hotelwize σταματάει ο διαχωρισμός ανάμεσα στο website του ξενοδοχείου και τη μηχανή κρατήσεων. Πλέον ο πελάτης του ξενοδοχείου μπορεί να ολοκληρώσει την κράτησή του χωρίς να φύγει από το website του καταλύματος, γεγονός που λειτουργεί καταλυτικά στην αύξηση των μετατροπών (conversion) και επακόλουθα των απευθείας κρατήσεων της επιχείρησης.

Δυναμική Παρουσίαση Τιμών

Η νέα τεχνολογία της Hotelwize επιτρέπει στα ξενοδοχεία να ενσωματώνουν δυναμικά τις τιμές τους και τη διαδικασία κράτησης σε πολλαπλά σημεία του website τους.

Το website του καταλύματος, αποθηκεύει την αναζήτηση που κάνει ο πελάτης και σε κάθε σελίδα που σχετίζεται με τη διαμονή και την τιμολογιακή πολιτική, υπάρχει η δυνατότητα να προβάλλονται δυναμικά οι διαθέσιμες τιμές και προσφορές για τις ημερομηνίες που έχει επιλέξει ο πελάτης.

Οι τιμές μπορούν να εμφανίζονται:

  • Στην σελίδα διαμονής όπου παρουσιάζονται όλοι οι τύποι δωματίων
  • Στις εσωτερικές σελίδες κάθε τύπου δωματίου
  • Στις σελίδες των προσφορών
  • Στις φωτογραφίες που εμφανίζουν κάποιον τύπο δωματίου

Εύκολη και Άμεση Διαδικασία Κράτησης

Από όλα τα σημεία όπου ενσωματώνονται δυναμικά οι τιμές, δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να προχωρήσει σε ολοκλήρωση κράτησης. Έτσι, ο επισκέπτης του website μπορεί να ολοκληρώσει την κράτησή του σε οποιαδήποτε εμπορική σελίδα του website, παρακάμπτοντας ουσιαστικά τα ενδιάμεσα βήματα νέας αναζήτησης και επιλογής δωματίου και τιμής, βελτιώνοντας θεαματικά το Conversion Rate του website σε ό,τι αφορά τις απευθείας κρατήσεις.

Αποτελεσματική Προώθηση Αναβάθμισης Δωματίου

Παράλληλα, μέσα από τη λειτουργία Upselling, το Liquid e-Commerce της Hotelwize δίνει τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να προωθούν μέσα στη σελίδα κάθε τύπου δωματίου τη δυνατότητα Upgrade σε καλύτερο τύπο δωματίου, παρουσιάζοντας δυναμικά τη διαφορά στο κόστος.

Έτσι, ο πελάτης που βρίσκεται στη σελίδα ενός τύπου δωματίου ενημερώνεται διακριτικά για το ποσό της διαφοράς που θα πρέπει να πληρώσει για να επιλέξει ένα καλύτερο δωμάτιο. Η λειτουργία αυτή ενδυναμώνει τις ενέργειες του ξενοδοχείου για αύξηση των εσόδων ανά κράτηση, πριν καν ο πελάτης ολοκληρώσει την κράτησή του.

Το σύνολο των λειτουργιών του Liquid e-Commerce σχεδιάζεται και αναπτύσσεται από την ομάδα της Hotelwize με κύριο γνώμονα τη λειτουργικότητα του αλλά και την εικαστική ενσωμάτωσή του στο design του κάθε Canvas ώστε να μην επηρεάζεται η εμπειρία χρήστη.

Μέσα από την ενσωμάτωση του Liquid e-Commerce στο website του, το ξενοδοχείο αναβαθμίζει όχι μόνο την εικόνα που λαμβάνει ο πελάτης του για το Brand και επακόλουθα την εμπιστοσύνη του προς αυτό αλλά ενισχύει παράλληλα το Conversion Rate ως προς τις απευθείας κρατήσεις σε ποσοστό πάνω από 50%, μειώνοντας τα κόστη προς τρίτους όπως ΟΤΑ, Wholesaler και Ταξιδιωτικά Γραφεία.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ