Νέο Website Ξενοδοχείου σε μόλις 7 ημέρες

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Το website ενός ξενοδοχείου αποτελεί αναμφίβολα το κύριο μέσο προβολής και πωλήσεων στο διαδίκτυο. Μέσα από το website το κατάλυμα παρουσιάζει την εικόνα του, τις παροχές του, τις επιλογές διαμονής, την τοποθεσία και τις υπηρεσίες του, όχι μόνο στους πελάτες που θα επιλέξουν να πραγματοποιήσουν απευθείας κράτηση αλλά και στους ταξιδιώτες που θα ολοκληρώσουν την κράτησή τους από άλλο κανάλι, στους συνεργάτες του και στο ευρύτερο κοινό.

Γίνεται λοιπόν φανερό ότι η ανάπτυξη ενός website όσο το δυνατόν νωρίτερα αποτελεί προτεραιότητα, ιδιαίτερα για τις νέες επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα και τις πωλήσεις τους.

Τη λύση στο πρόβλημα για άμεση απόκτηση ενός εντυπωσιακού και αποτελεσματικού website δίνει η Hotelwize, παρέχοντας τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να έχουν νέο website σε μόλις 7 ημέρες!

Εντυπωσιακό website ξενοδοχείου σε 7 ημέρες

Τα website ξενοδοχείων που αναπτύσσει η Hotelwize βασίζονται σε εξειδικευμένα canvas που δημιουργούνται από ειδικούς, βραβευμένους designer, βάσει των ιδιαιτεροτήτων και των αναγκών κάθε τύπου καταλύματος.

Τα canvas της Hotelwize αποτελούν τη βάση επί της οποίας αναπτύσσονται τα website των ξενοδοχείων.

Έτσι, ένα νέο website μπορεί να δημιουργηθεί σε μόλις 7 ημέρες από την παράδοση όλου του περιεχομένου, εξασφαλίζοντας την ποιότητα του αποτελέσματος που η Hotelwize εγγυάται.

Άμεση και εύκολη ανάπτυξη νέου website

Η δημιουργία του νέου website δεν απαιτεί παρά μόνο ελάχιστες ενέργειες από την πλευρά σας. Αφού μας παραδώσετε το υλικό σας (κείμενα και φωτογραφίες), η ομάδα της Hotelwize το ενσωματώνει στον καμβά που έχετε επιλέξει σε συνεργασία με την ομάδα των ειδικών μας, προσαρμόζει την αισθητική του στην εικόνα του Brand σας και σας παραδίδει άμεσα το νέο σας website!

Από εκεί και πέρα έχετε τη δυνατότητα μέσα από ένα εύκολο διαχειριστικό να πραγματοποιείτε όποια αλλαγή περιεχομένου επιθυμείτε, ενώ παράλληλα η ομάδα εξυπηρέτησης τής Hotelwize είναι στη διάθεσή σας για την υποστήριξή σας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ