Βράβευση για τη Hotelwize στα Travel Weekly Magellan Awards 2021 των Η.Π.Α.

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Το υψηλό επίπεδο ποιότητας των website που αναπτύσσει η Hotelwize για τους πελάτες της, της εξασφάλισε μία νέα τιμητική διάκριση σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς του τουριστικού κλάδου σε διεθνές επίπεδο. Η Hotelwize βραβεύθηκε με Silver Award στα 2021 Travel Weekly Magellan Awards στην κατηγορία Online Travel Services - Overall-Technology Solutions.

Η υποψηφιότητα της Hotelwize βασίστηκε στα design υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας που διέπουν τα website της, στην τεχνολογία αιχμής που υποστηρίζει την πλατφόρμα στην οποία αναπτύσσονται οι υλοποιήσεις της με έμφαση στην ταχύτητα εμφάνισης περιεχομένου, στην ασφάλεια, στη διασύνδεση με υπηρεσίες τρίτων και στην ευκολία χρήσης, αλλά και στον εξειδικευμένο προσανατολισμό της στην αύξηση των πωλήσεων των καταλυμάτων που την εμπιστεύονται.

Τα βραβεία Magellan Awards του Travel Weekly αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις του κλάδου που εστιάζουν στην παροχή εξαίρετου design, marketing και υπηρεσιών σε ένα ευρύ φάσμα του τουριστικού κλάδου που έχει να κάνει με Φιλοξενία, Τουριστικούς Προορισμούς, Κρουαζιέρα, Διαδικτυακές Υπηρεσίες, Αεροπορικές Εταιρίες, Αεροδρόμια, Ταξιδιωτικά Πρακτορεία, Tour Operators και Επίγειες Μεταφορές.

Η κριτική επιτροπή των βραβείων αποτελείται από καταξιωμένους ηγέτες του τουριστικού κλάδου, οι οποίοι κρίνουν τις συμμετοχές βάσει ενός προτύπου αριστείας που βασίζεται στη μακρόχρονη εμπειρία του Travel Weekly, του μέσου με την μεγαλύτερη επιρροή στην Βορειοαμερικανική τουριστική αγορά, σε ό,τι αφορά την παροχή ειδήσεων, έρευνας, απόψεων και αναλύσεων σχετικά με τον ταξιδιωτικό κλάδο.

Η νέα αυτή βράβευση της Hotelwize, σε ένα διεθνή θεσμό υψηλού κύρους, ενισχύει τις ενέργειες μας και την προσήλωσή μας στον στόχο για τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων μας και την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στα καταλύματα που μας εμπιστεύονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ