Εύχρηστο CMS για website ξενοδοχείων από τη Hotelwize

Ανάγνωση: 4 λεπτά

Ανακαλύψτε την αποτελεσματικότητα και την ευκολία διαχείρισης του website του ξενοδοχείου σας με την πλατφόρμα Hotelwize - ένα κορυφαίο CMS για website ξενοδοχείων που προσφέρει εξαιρετική εμπειρία σε κάθε χρήστη, δίνοντας τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να ενημερώνουν και να βελτιώνουν τα website τους χωρίς κόπο.

Σε αυτό το άρθρο, παρουσιάζουμε την ευκολία που έχει η διαχείριση περιεχομένου για website ξενοδοχείου που παρέχει η πλατφόρμα Hotelwize. Αναλυτικότερα βλέπουμε τη διαδικασία ενημέρωσης του κειμένου και των εικόνων του website του ξενοδοχείου σας, τη διαχείριση των εικόνων σας για διαφορετικές οθόνες και την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης για άμεση δημιουργία κειμένου για το website σας.

Εύκολη Ενημέρωση Κειμένου

Η ενημέρωση του κειμένου στο website του ξενοδοχείου σας γίνεται κάτι παραπάνω από εύκολη με την πλατφόρμα Hotelwize - το εύχρηστο CMS για website ξενοδοχείων. Μεταβείτε στη σελίδα που θέλετε, κάντε τις απαραίτητες αλλαγές και κλικ στην επιλογή Save. Ένα ακόμη κλικ για Publish και το κείμενο τού website σας έχει αλλάξει!



Ενημερώστε τις εικόνες με λίγα κλικ

Προσθέστε νέες φωτογραφίες στο website τού ξενοδοχείου σας χωρίς κόπο χρησιμοποιώντας το φιλικό προς το χρήστη CMS για ξενοδοχεία της Hotelwize. Επισκεφτείτε την ενότητα της σελίδας στην οποία θέλετε να προσθέσετε μια εικόνα, ανεβάστε την επιλεγμένη εικόνα και επιλέξτε την. Επιλέξτε Save και Publish και η νέα σας εικόνα έχει δημοσιευθεί!



Ευέλικτη διαχείριση εικόνων για διαφορετικούς τύπους συσκευών

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της διαφορετικής εμπειρίας για κάθε συσκευή, η Hotelwize επιτρέπει την εύκολη διαχείριση εικόνων τόσο για τις μεγάλες οθόνες των υπολογιστών όσο και για τις μικρότερες οθόνες των φορητών συσκευών. Επιλέξτε την ίδια εικόνα ή επιλέξτε διαφορετικές για κάθε έκδοση. Προχωρήστε σε προσαρμογή της περικοπής για κάθε έκδοση ώστε να διασφαλίσετε τη βέλτιστη εμφάνιση σε κάθε συσκευή. Πατήσετε Save και Publish, και δείτε το εξαιρετικό αποτέλεσμα σε κάθε οθόνη.



Εύκολη δημιουργία περιεχομένου για το website τού ξενοδοχείου σας με AI

Η δημιουργία κειμένου για το website τού ξενοδοχείου σας γίνεται απλή με τη λειτουργία AI Content Generation της πλατφόρμας μας. Δώστε μια σύντομη περιγραφή του επιθυμητού περιεχομένου και δείτε πώς το εργαλείο μας για δημιουργία περιεχομένου με τεχνητή νοημοσύνη δημιουργεί μία εξαιρετική εκδοχή του σε λίγα δευτερόλεπτα. Προσαρμόστε το σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, πατήστε Save και Publish και δημιουργήστε εύκολα το νέο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.

Εάν επιθυμείτε ένα απλό και αποτελεσματικό CMS προσαρμοσμένο για website ξενοδοχείων, το Hotelwize CMS ξεχωρίζει ως η βέλτιστη επιλογή. Διαχειριστείτε εύκολα το κείμενο και τις εικόνες του website σας, και προσαρμόστε τα στις ανάγκες σας. Με το εύχρηστο διαχειριστικό της πλατφόρμας Hotelwize και τα αποτελεσματικά εργαλεία της, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει την καλύτερη λύση για website ξενοδοχείων.

Αναβαθμίστε την ψηφιακή παρουσία τού ξενοδοχείου σας με τη Hotelwize, την βέλτιστη επιλογή για ένα εύχρηστο website για ξενοδοχεία με φιλικό προς το χρήστη CMS που βοηθά τους ξενοδόχους να διαχειρίζονται εύκολα και άμεσα την ψηφιακή τους εικόνα.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ