Web Content Personalization: η νέα πρωτοποριακή καινοτομία της Hotelwize

Ανάγνωση: 3 λεπτά

Ως πρωτοπόρος στην ανάπτυξη website ξενοδοχείων, η Hotelwize δημιούργησε μια νέα επαναστατική λειτουργία που ενισχύει την εμπειρία των επισκεπτών τού website και έχει άμεση επίδραση στις πωλήσεις του ξενοδοχείου.

Μέσα από την Εξατομίκευση Περιεχομένου Ιστού για Website Ξενοδοχείων, τα website της Hotelwize εμφανίζουν σε κάθε δυνητικό πελάτη περιεχόμενο που σχετίζεται με τις συγκεκριμένες ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του.

Προσωποποιημένη Εμπειρία Περιεχομένου

Με την εμφάνιση του ίδιου γενικού περιεχομένου σε διαφορετικούς τύπους πελατών, τα website ξενοδοχείων αποτυγχάνουν να παρέχουν στο διαδίκτυο την ίδια εξατομικευμένη εμπειρία που προσφέρουν στο κατάλυμα, δημιουργώντας αρνητικό αντίκτυπο στην αντίληψη των δυνητικών πελατών για το επίπεδο εξυπηρέτησης που θα έχουν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους και σύνδεσή τους με το brand του ξενοδοχείου.

Παράλληλα, η εμφάνιση άσχετου περιεχομένου, μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια πελατολογίου. Φανταστείτε ένα ζευγάρι να περιηγείται στο website του ξενοδοχείου σας και να παρατηρεί πολλές οικογενειακές φωτογραφίες και εμπειρίες. Δεν θα είναι περίεργο αν επιλέξουν άλλο ξενοδοχείο για τη διαμονή τους.

Η λειτουργία Web Content Personalization για Website Ξενοδοχείων τής Hotelwize δίνει τέλος σε τέτοια ζητήματα. Σύμφωνα με τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη (π.χ. αριθμός επισκεπτών, περίοδος διαμονής), η Hotelwize παρουσιάζει διαφορετικό περιεχόμενο που είναι σχετικό με κάθε πελάτη και αυξάνει την πιθανότητα τού να προχωρήσει σε κράτηση στο ξενοδοχείο.

Προβολή Σχετικού Περιεχομένου

Η Hotelwize σάς επιτρέπει να παρουσιάζετε εύκολα το περιεχόμενο που είναι σχετικό με το κοινό-στόχο σας. Μέσω μιας απλής διαδικασίας μπορείτε να αλλάζετε τις εικόνες, τους τίτλους και τα κείμενά σας ώστε να αντιστοιχούν σε κάθε τύπο επισκέπτη. Για παράδειγμα, εάν στοχεύετε οικογένειες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες μιας οικογένειας στην πισίνα σας ή παιδιών που παίζουν στην παιδική χαρά. Εάν στοχεύετε ζευγάρια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες ενός ζευγαριού που απολαμβάνει ένα μασάζ για δύο ή ένα ρομαντικό δείπνο στο πολυτελές εστιατόριο σας.

Ταυτόχρονα, μπορείτε να ενημερώσετε όχι μόνο τους τίτλους και το κείμενο των περιγραφών σας, αλλά και τις προτάσεις εμπειριών και τύπων δωματίων που θέλετε να προβάλετε σε κάθε τύπο επισκέπτη!

Βελτίωση για τις Καμπάνιες Μάρκετινγκ

Χρησιμοποιώντας την καινοτομία Web Content Personalization του Hotelwize για website ξενοδοχείων, τα ξενοδοχεία μπορούν να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα των καμπανιών μάρκετινγκ που πραγματοποιούν. Φανταστείτε να δημιουργείτε μια καμπάνια στα Social Media σας, στο Google Ads ή μέσω ενός newsletter, η οποία είναι αφιερωμένη στην προώθηση των πακέτων και των εμπειριών σας για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που έχετε ετοιμάσει για τους πελάτες σας που θα μείνουν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Αντί να τους οδηγήσετε σε γενικό περιεχόμενο ή σε μια landing page με περιορισμένο περιεχόμενο, μπορείτε να εύκολα να προετοιμάσετε μια εντελώς νέα έκδοση τού website σας αφιερωμένη στην περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Επιλέξτε την Hotelwize για το νέο website ξενοδοχείου τού καταλύματός σας και εκμεταλλευτείτε τις πρωτοποριακές καινοτομίες Web Content Personalization και Liquid e-Commerce για ξενοδοχεία.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ