Κορυφαίες ιστοσελίδες ξενοδοχείων: Εμπνευσμένα παραδείγματα για το νέο σας website

Ανάγνωση: 3 λεπτά

Μία καλά σχεδιασμένη και φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα ξενοδοχείου μπορεί να κάνει τη διαφορά στην προσέλκυση νέων επισκεπτών στο κατάλυμά σας. Είναι πολύ σημαντικό για τις πωλήσεις τού καταλύματός σας να έχετε μια εντυπωσιακή ιστοσελίδα ξενοδοχείου με αποτελεσματική αρχιτεκτονική και εύκολη πλοήγηση.

Η ύπαρξη πληθώρας εντυπωσιακών design για website ξενοδοχείων, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε την κατάλληλη επιλογή για το κατάλυμά σας. Σε αυτό το άρθρο, συγκεντρώσαμε μια λίστα με κορυφαίες ιστοσελίδες ξενοδοχείων που αναπτύχθηκαν από τη Hotelwize, οι οποίες υπογραμμίζουν τα USP των ξενοδοχείων και ενισχύουν τις διαδικτυακές πωλήσεις των πελατών μας!

White Donkey Hotel

White Donkey Hotel Website

Με βάση το Emerald Hotel Canvas, η νέα ιστοσελίδα του White Donkey Hotel εστιάζει στην άψογη χρήση των εικόνων υψηλής ποιότητας του καταλύματος και στην προβολή των επιλογών διαμονής που προσφέρει στους επισκέπτες του. Επιπλέον, η ιστοσελίδα περιλαμβάνει μια συνοπτική παρουσίαση των υπηρεσιών του ξενοδοχείου μαζί με μια πληροφοριακή ενότητα για την περιοχή του και τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος. Η ενσωμάτωση της διαδικασίας κράτησης μέσω της λειτουργίας Liquid e-Commerce της Hotelwize ενισχύει σημαντικά το ποσοστό μετατροπών στην ιστοσελίδα τού ξενοδοχείου.

Windmill Arades Suites

Windmill Arades Suites Website

Για την ιστοσελίδα του Windmill Arades Suites στη Σίφνο, η ομάδα της Hotelwize επέλεξε το Cozy Hotel Canvas. Περιλαμβάνοντας fusion σχεδιαστικά στοιχεία και αξιοποιώντας τις όμορφες εικόνες του τοπίου του νησιού, η νέα ιστοσελίδα φέρνει στο προσκήνιο τον προορισμό και τις δραστηριότητες και την εμπειρία που θα μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες, προωθώντας αποτελεσματικά το κατάλυμα. Επιπλέον, μέσω της ειδικής ενότητας "Προσφορές" και μέσω των plug-and-play συνδέσεων με εφαρμογές τρίτων, η ιστοσελίδα υποστηρίζει εξαιρετικά τις ενέργειες πωλήσεων του ξενοδοχείου.

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort Website

Χρησιμοποιώντας εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και διακριτικά εφέ, το Pebble Hotel Canvas αποτέλεσε την ιδανική επιλογή για τη νέα ιστοσελίδα ξενοδοχείου του Kresten Royal Euphoria Resort και την υπογράμμιση των πολυτελών χαρακτηριστικών τού καταλύματος και των πολλαπλών εγκαταστάσεων και υπηρεσιών που προσφέρει το θέρετρο στους πελάτες του. Μέσω της σχεδίασης του Pebble Hotel Canvas για κινητά, ο απαιτητικός στόχος της προβολής πληθώρας πληροφοριών σε μια καθαρή και εύκολη στην πλοήγηση διάταξη για οποιαδήποτε συσκευή έχει επιτευχθεί άψογα. Ομοίως, η προσθήκη ειδικών σελίδων, φορμών επικοινωνίας και κουμπιών Call to Action, προωθεί τις πωλήσεις του ξενοδοχείου όχι μόνο σε επίπεδο διαμονής αλλά και για τις επιμέρους υπηρεσίες του (εστιατόρια, ευεξία, εκδηλώσεις κ.λπ.).

Corinna Mare

Corinna Mare Website

Εξελίσσοντας τη συνεργασία του με τη Hotelwize, το ξενοδοχείο Corinna Mare δημιούργησε τη νέα του ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας το Design Hotel Canvas. Βασισμένη στις σύγχρονες γραμμές του Canvas και υιοθετώντας lifestyle εικόνες, η ιστοσελίδα αναδεικνύει την εμπειρία φιλοξενίας που θα έχουν οι πελάτες του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Το πολύγλωσσο website ξενοδοχείου του Corinna Mare διαθέτει προσαρμοσμένες εκδόσεις σε έξι διαφορετικές γλώσσες. Συνδυάζοντας τον εμπνευσμένο σχεδιασμό του Design Hotel Canvas με την ενσωματωμένη διαδικασία κράτησης Liquid e-Commerce, η ιστοσελίδα ενισχύει τις άμεσες κρατήσεις του ξενοδοχείου και αυξάνει τις πωλήσεις του.

Η Hotelwize προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για ιστοσελίδες ξενοδοχείων, που επιτρέπει στους ξενοδόχους να αποκτήσουν σε λίγες μέρες εντυπωσιακές και άψογες ιστοσελίδες για τα ακίνητά τους με τεχνολογία αιχμής και όλα τα χαρακτηριστικά που θα ενισχύσουν το brand του ξενοδοχείου και θα αυξήσουν τις πωλήσεις του.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ HOTELWIZE

Ελκυστικό
αναδεικνύει την αισθητική του καταλύματος

Προσαρμόσιμο
εξαιρετική προσαρμογή σε όλες τις συσκευές

Γρήγορο
με απόδοση έως και 99% στην Google

Εύχρηστο
καινοτόμο CMS για πλήρη έλεγχο του website σας

Ευέλικτο
με συνδέσεις στις καλύτερες εφαρμογές τρίτων

Ασφαλές
με anti-hacking αρχιτεκτονική για αποτροπή ενεργειών απάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ